Jenny Douwes: "Van Twan Huys woord gekregen dat ze geen trucjes zouden uithalen. De rest is skiednis"

Jenny Douwes: "Van Twan Huys woord gekregen dat ze geen trucjes zouden uithalen. De rest is skiednis"

De heldin uit Friesland reageert op Twan Huys' spelletjes.

Zoals wij eerder vandaag berichtten probeerde RTL Late Night presentator Twan Huys gisteren Jenny Douwes live op tv te naaien. Hij deed dat door van tevoren te beloven aan Jenny dat hij het linkse tuig van Kick Out Zwarte Piet niet aan tafel zou laten zitten -- maar slechts "op de eerste rij" in het publiek -- maar hen tijdens de uitzending toch uit te nodigen om er plaats te nemen. Ziekelijk, natuurlijk. Douwes protesteerde daar dan ook terecht tegen.

Helaas had Huys daar lak aan. Hij en zijn RTL-vrienden hadden namelijk besloten dat dit een ideale mogelijkheid was om voor wat vuurwerk te zorgen in het programma -- dat is ook nodig, zullen ze gedacht hebben, aangezien de kijkcijfers wanstaltig zijn. Maar ja, één 'mooie' uitzending kan daar in ieder geval tijdelijk verandering in brengen. Tijd dus om toe te slaan. Yes!

Vandaag heeft Jenny ook gereageerd op Twitter. Ze deed dat in drie tweets:

In haar tweede tweet laat ze de deur open dat het mogelijk een misverstand was... hoewel een heel vreemd misverstand:

Maar, ach, eigenlijk weet ze zelf ook dat het onzin is. Dit was een bewuste actie... en dat terwijl Huys haar van tevoren had laten weten dat er geen trucjes uitgehaald zouden worden.

We kunnen hier vrij kort over zijn: Huys en zijn producenten hebben gewoon keihard gelogen tegen Jenny. Ze zouden KOZP niet aan tafel halen, maar deden dat wel, ongetwijfeld in de hoop dat dit voor een flinke rel en dus voor hogere kijkcijfers zou zorgen. Dat ze hun gast -- die ze zelf uitgenodigd hadden -- daarvoor moesten naaien was hen een rotzorg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties