Johan Derksen scheldt Maxim Hartman uit en weigert interview met hem

Johan Derksen scheldt Maxim Hartman uit en weigert interview met hem

Johan Derksen over het debat tussen Rutte en Wilders. Bron: Schermafdruk Veronica Inside/Veronica

Presentator Maxim Hartman en analist Johan Derksen hebben afgelopen weekend een flinke confrontatie gehad. Een biografie over het leven van de besnorde voetbalcommentator komt deze week uit, en ter gelegenheid daarvan wilde Maxim Hartman hem interviewen.

Daar kwam echter niks van in, want de Veronica Inside-stamgast moet niets hebben van Hartman en zijn strapatsen. "Ik zie die man op tv en dat vind ik zó’n paardenl*l; daar wil ik niet door geïnterviewd worden," aldus Derksen bij SBS. Als reden voert Derksen het "effectbejag" en "gekke" gedrag van de presentator op. "Helemaal niet leuk," besloot de oud-hoofdredacteur.

Hartman is niet onder de indruk van de afwijzing van Derksen. Hij stelt vast dat hij geminacht wordt door de Grolloo-inwoner. Het laat hem koud, laat hij weten aan RTL Boulevard: "Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, nog het laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Johan Derksen Maxim Hartman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer