Johnny Depp blijkt agressieve vrouwenmishandelaar: Amber Heard zit onder de blauwe plekken

Geen categoriemei 28 2016, 9:00
Een gruwelijke ontdekking, maar Johnny Depp is niet die ideale schoonzoon waar hij door zoveel vrouwen voor is aangezien. Integendeel, zelfs!
Menig meisjesdroom zal wel huilend uiteen spatten, maar de waarheid is te belangrijk om te negeren: Johnny Depp is niet die prins op het witte paard die naar je toe komt gereden om je hart op romantische wijze te veroveren. Hij lijkt bij nader inzien meer op zijn karakter Jack Sparrow uit de legendarisch geworden filmreeks Pirates of the Caribbean, waarin een agressieve Depp al plunderend en brandschattend de zeeën oversteekt.
Het bewijs? Zijn vrouw Amber Heard - die overigens een scheiding heeft aangevraagd - liet de rechtbank een stortvloed aan foto's zien waarop ze bij tijd en wijlen bont en blauw getimmerd is door man'lief' Johnny:

"Amber Heard beweert geslagen te zijn door haar ex-man Johnny Depp, en heeft bewijs. Ze heeft daarom vrijdag bij de rechtbank in Los Angeles om een contactverbod gevraagd.

Ze beschuldigt Johnny Depp, met wie ze in scheiding ligt, van huiselijk geweld en stapte met haar advocaat Samantha Spector naar de rechtbank. Aan de hand van foto's van verwondingen kon ze de rechter ervan overtuigen dat Depp meer dan eens over de schreef ging."

Op foto's staat Amber met een blauw oog, en met een lelijke verwonding op haar wang. De jongste mishandeling zou zich een week geleden hebben afgespeeld toen ze aan het bellen was. Amber zou door de agressieve Depp een iPhone naar haar hoofd gesmeten hebben gekregen terwijl ze aan het bellen was met een vriendin:
amberreuters amberreuters2
Nu eist Amber een contactverbod. Terecht, lijkt me. Als dit allemaal waar is - en ik heb geen reden om daar aan te twijfelen - is Johnny Depp het niet waard om 'man' genoemd te worden. Een echte man slaat namelijk geen vrouwen, en zeker zijn éigen vrouw niet. Johnny Depp is multimiljonair - genoeg geld, dus - voor een cursusje anger management of om een boksbal aan te schaffen. Maar als hij zelfs daarvoor te vrekkig is kan hij ook deze gratis tip in acht nemen: tel even tot tien. Of ga onder een koude douche staan; dat wil ook wel helpen.
Wat een volstrekte mafkees joh, die Johnny Depp.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten