Johnny Depp: Gold digger Amber Heard vraagt scheiding aan, enkele dagen na dood van Depp's moeder

Geen categoriemei 26 2016, 8:00
Goed nieuws voor vrouwelijke lezers: de populaire acteur Johnny Depp en zijn vrouw Amber Heard gaan uit elkaar.
De scheidingsprocedure wordt in gang gezet door Amber. Ongelooflijk genoeg deed ze dat slechts enkele dagen nadat Johnny's moeder overleed, met wie hij een geweldig hechte band had. Hij was dan ook letterlijk ziek van verdriet toen zij het leven liet. Blijkbaar had Amber daar totaal geen compassie mee: ze wachtte maar twee dagen.
In de documenten geeft Amber aan dat zij en Johnny "onoverkomelijke verschillen" hebben en dat ze daarom wil scheiden. In Amerika wordt die optie tegenwoordig eigenlijk door iedereen gebruikt. Veel hebben we er dus niet aan.
Wat we wel weten is dat Amber en Johnny maar anderhalf jaar met elkaar getrouwd waren. Opvallend genoeg eist Amber wel alimentatie van Johnny. Die heeft via zijn advocaat gereageerd op dat verzoek: van zijn lang-zal-die-leven niet. Dat wordt waarschijnlijk dus een bijzonder interessante rechtszaak.
Maar wat zegt het eigenlijk over Amber dat ze na anderhalf jaar huwelijk, wat echt niets is, alimentatie eist? Hoe ziek is dat? Ze heeft het decennialang zonder Johnny gesteld, maar is 18 maanden tijd is ze opeens zo gewend geraakt aan een leven in enorme weelde (ze heeft trouwens ook geld genoeg) dat hij voor haar moet blijven zorgen?
Knettergek. Zeker als je in aanmerking neemt dat Amber maar twee dagen wachtte na de dood van Johnny's moeder om van hem te scheiden. Dat is gewoon monsterlijk gedrag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten