Model is alle piemelfoto's die ze krijgt helemaal zat. Nu neemt ze één ongelukkige te grazen!

Geen categoriemei 25 2016, 21:00
Voor veel modellen en andere aantrekkelijke vrouwen is het helaas schering en inslag: ze krijgen piemelfoto's opgestuurd door rare mannen. Dit model is het nu beu en besluit het één ongelukkig figuur betaald te zetten.
Er is geen vrouw ter wereld die zoiets daadwerkelijk sexy of uitdagend vindt, maar in de hoofden van hordes opdringerige en hitsige mannen is die waarheid nog niet doorgedrongen. Die denken dat vrouwen daadwerkelijk zitten te wachten op het toesturen van foto's van ontblote piemels, al dan niet via social media of e-mail.
Ook het Britse model Stina Sanders had er last van. Ze laat weten genoeg te hebben van stalkerige seksuele berichten, die ze zo ongeveer driemaal per week krijgt. En om voor eens en altijd aan te tonen dat ze niet met zich laat stollen, zette ze één van de opdringerige imbecielen eens goed op z'n nummer: zijn piemelfoto werd met de wereld gedeeld:
https://www.instagram.com/p/BFmDOljH-Jy/
"Te klein. Sorry! Groetjes," schreef ze de jongen terug die het nodig vond om haar lastig te vallen met zijn jongeheer. In een begeleidend stukje commentaar lichtte Stina haar publieke shaming nog eens toe:

"Een nieuwe dag, een nieuwe piemelfoto! Mannen, dit is niet oké!!! Ik heb het over het lastigvallen en niet de twijfelachtige scheervaardigheid. Alsjeblieft, stop met het sturen van dit soort berichten naar me!"

https://www.instagram.com/p/BFJ2o94H-JG/
Op haar blog volgde daar nog eens een epische rant achteraan:

"Je zou ook in het openbaar je piemel uit je broek halen (als je het wel doet heb je help nodig), toch? Dus waarom mij daar dan een foto sturen? Je geslachtsdelen aan iemand laten zien is seksuele initimidate en ik meen dat het ontvangen van een ongepaste foto zonder toestemming ook seksuele intimidatie is. Je opgezwollen jongeheer brengt me niet op m'n knieën, waarna ik zal smeken of je de vader van mijn kind wil zijn. Het zorgt dat ik mijn boeltje oppak en de andere richting wil oprennen. Je foto is respectloos en beledigt mijn ogen. Zelfs Specsavers kan me nu niet redden!"

Vervelende mannen weten zich nu dus gewaarschuwd. Stina is bloedmooi, maar laat absoluut niet met zich sollen. Dat moge nu wel duidelijk zijn...
https://www.instagram.com/p/BEezyAMH-Ng/
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten