Jongen probeert z'n vriendin te troosten omdat haar hond dood is. Dat gaat echter gruwelijk mis

Geen categorieaug 10 2016, 21:00
Eén jongen kreeg de schrik van z'n leven. Hij probeerde z'n vriendin te troosten die haar trouwe viervoeter verloor, maar dat ging helemaal niet zoals gepland.
Het is altijd een triest moment als een geliefd huisdier het loodje legt, en voor één geliefde vriendin was dat niet bepaald anders. Na vijftien jaar trouwe dienst was het tijd voor de golden retriever van een vrouw om deze wereld te verruilen voor de eeuwige jachtvelden.
De vriend van deze verdrietige vrouw trok zich dat heel erg aan, en wilde haar deze begripvolle strip sturen waarin een stervende hond aan z'n baasje uitlegt dat het allemaal wel goedkomt:
NINTCHDBPICT000257858429
Ontroerend en begripvol. Een mooi gebaar van een liefhebbende vriend, die meerouwt met zijn vriendin die haar grootste maatje verloor. Maar er ging in de verzending iets mis. In plaats van die troostende woorden stuurde hij per ongeluk een ander plaatje mee. Deze zéér ongepaste meme:
NINTCHDBPICT000257858428
"Word genaaid," zegt een hond die een pet draagt met "top lel", een internetuitdrukking die vooral tot uitdrukking brengt dat je anderen vooral veel moet trollen en zieken.
De jongen schrok zich wezenloos en probeerde het nog goed te praten:

Ze zei: "lol, het is goed," maar ik voel me nog steeds belabberd en weet dat ik 10 tot 20 seconden lang van wanneer ze dat plaatje kreeg tot en met mijn geratelde excuus, door haar waarschijnlijk gezien werd als de slechtste persoon die er op deze aardbodem rondloopt."

De onvoorzichte jongen zal voorlopig nog wel even door z'n schuldgevoelens geplaagd worden. Gelukkig is hij in ieder geval vergeven door z'n vriendin: nu maar hopen dat de geest van haar overleden hond hem niet 's nachts de stuipen op het lijf komt jagen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten