Jongetje moet huilen als hij z'n voorhoofd openhaalt. Mama heeft gelukkig dé perfecte oplossing!

Jongetje moet huilen als hij z'n voorhoofd openhaalt. Mama heeft gelukkig dé perfecte oplossing!

Dit jongetje is in tranen als hij z'n voorhoofd verwondt en een lelijke kras oploopt. Gelukkig zijn moeders vindingrijk, en heeft deze moeder dé manier om hem (en het internet!) weer blij te maken...

Niks is zo zielig als kleine kinderen die zich flink verwondt hebben. Het zoontje van moeder Brittany was zo'n pechvogel. Arm schaap...

QXEn6DN

Ach gossie...

gkv4CHOMaar mama is niet alleen goed in troosten. Ze heeft ook nog steeds de fantasie van een klein kind! Kijk maar wat ze kan doen met een rode stift:

KRXgXJSEn... voila!

f4E5dYOEn de finishing touch!

DRYChHN

Bam! Zo ging je van zielig gewond vogeltje, naar een perfecte imitatie van Harry Potter! Brittany legt uit:

"Dit was mijn eerste instinct. Hij houdt ervan zich te verkleden, en de ronde glazen had hij al voor de dagen waarop hij zich wil verkleden als Spengler uit de Ghostbusters."

Voor andere ouders had Brittany ook een goede tip

"Laat ze een beetje vies worden, laat ze plezier hebben. En vertroetel ze altijd als ze gewond raken."

Amen! En... Wingardium Leviosa!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties