Jongetje op het podium wordt getreiterd door pesterig publiek. Maar dan grijpt deze wereldberoemde voetballer in!

Jongetje op het podium wordt getreiterd door pesterig publiek. Maar dan grijpt deze wereldberoemde voetballer in!

Wat is de mooiste comeback wanneer je op een podium, live voor een publiek, ineens uitgelachen wordt? Dat je eigen superheld je uit de brand komt helpen en het voor je opneemt, natuurlijk!

De Portugese voetballer Ronaldo houdt een vraag-en-antwoordsessie met zijn fans, en ineens komt de kleine Yota het podium op. Om indruk te maken op zijn idool heeft de jongen zijn vragen voor de voetballer vertaald naar het Portugees, omdat dat de moedertaal van Ronaldo is.

Het publiek is er echter niet zo van onder de indruk en begint de jonge vragensteller uit te lachen. Maar Ronaldo moet allemaal niks weten van het uitlachen van de jongen. Hij onderbreekt het publiek met hun schaterpartij en zegt in de microfoon:

"Waarom lachen ze? Waarom? Deze jongen spreekt goed Portugees. Heel erg goed, zelfs. [Het publiek] zou blij moeten zijn, want hij heeft heel erg z'n best gedaan. Het is goed!"

En zo is het ook. Het is niet altijd het resultaat dat telt, maar de inzet. Portugees is niet eenvoudig, en al helemaal niet als je moedertaal Japans is. Dit jongetje heeft desalniettemin toch alles op alles gezet om een indruk te maken op zijn voetbalheld.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Cristiano-Ronaldo-defends-Japanse-kid-on-TV-RESPECT.mp4"][/video]

.Missie geslaagd, volgens mij!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Cristiano Ronaldo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties