Jongetjes van 5 zitten in de klas, en denken dat hun vader die soldaat is nog lang niet thuiskomt. Dan gebeurt dit

Geen categoriejun 18 2016, 17:00
Het is voor iedere vader ongelooflijk moeilijk om lange tijd weg te zijn van huis. Je mist je vrouw niet alleen, maar je kinderen ook nog eens.
Dat is zéker het geval als je militair bent. Dan wordt je namelijk uitgezonden naar landen waar het alles behalve prettig wonen is. In je achterhoofd weet je dat de kans bestaat dat je nooit meer terugkomt. Het ergste: je kind weet dat ook.
Dat was ook het geval met sergeant eersteklas Maximiliano Guerra die uitgezonden was naar Koeweit. Toen hij terug mocht naar Amerika besloot hij om zijn terugreis niet met zijn kinderen te delen. In plaats daarvan wilde hij zijn twee jongens op school verrassen.
Toen Maximiliano de zaal kwam binnen lopen had hij een bijenpak aan. Normaal gesproken wordt dat pak gedragen door een docent. Maximiliano's kinderen gingen er daarom vanuit dat dit nu ook zo was.
Daarom waren ze enigszins verrast toen ze naar voren werden geroepen. Toen ze bij de grote bij aankwam trok Maximiliano zijn pak uit. De reactie van zijn kinderen is ongelooflijk mooi.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten