Justin Bieber is helemaal van het padje: stookt fans op om pers monddood te maken

Geen categoriejun 16 2016, 10:00
Het gaat slecht met de zanger.
Justin Bieber is helemaal de weg kwijt. Vorige week kwam hij op een zeer negatieve manier in het nieuws: na een sportwedstrijd kreeg hij ruzie met een voorbijganger en begon hij een vechtpartij op straat. Bovendien plaatste Bieber een aantal bizarre video's op Instagram die de sterke indruk geven dat hij (veel) drugs gebruikt. Één van de websites die er altijd als de kippen bij is om over Justin te schrijven, is HollywoodLife, een grote Amerikaanse entertainmentwebsite.
Het is de prijs van beroemdheid. Je successen worden uitvergroot, maar ook elke mislukking wordt uitgebreid besproken. Maar Justin Bieber pikt het niet langer. Hij is helemaal klaar met de berichtgeving van HollywoodLife, en wil de site daarom uit de lucht halen:
https://www.instagram.com/p/BGqpEB7gvtU/
De bovenstaande mededeling werd gisteren door Justin gepost vanaf zijn eigen officiële Instagramaccount. Hij roept zijn volgers op om HollywoodLife te spammen en te eisen dat de website uit de lucht gaat. En Justins leger van jeugdige Beliebers geeft natuurlijk – zoals altijd – gehoor aan de oproep van hun idool. Een foto van de dochter van Kim Kardashian kon daarom op de volgende reacties rekenen:
[caption id="attachment_140496" align="aligncenter" width="734"]Instagram / HollywoodLife Instagram / HollywoodLife[/caption]
Massale oproepen met #shutdownhollywoodlife, allemaal door de oproep van Bieber. Wat een ontzettend kinderachtige zet van de zanger: natuurlijk is het niet fijn als er negatief over je geschreven wordt, maar dat is nu eenmaal zo als je beroemd bent. Daar tegenover staat namelijk dat Bieber honderden miljoenen op zijn bankrekening heeft staan, en dat is mede dankzij sites als HollywoodLife die over hem schrijven en hem zijn bekendheid geven.
Hopelijk komt Bieber snel tot inkeer, want dit soort taferelen geven de indruk dat het helemaal niet goed met hem gaat. De zanger lijkt steeds instabieler te worden. Hopelijk heeft hij mensen in zijn omgeving die hem een beetje bij de hand kunnen nemen en hem vertellen dat dit écht niet kan. Misschien is het tijd voor Bieber om op te houden met Instagram en meer tijd te steken in het opnemen van nieuwe hits – daar worden we allemaal veel vrolijker van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten