Kansenparels sturen Geert Wilders meer liefdesbrieven: "Je kankermoeder, ik ga je keel opensnijden"

Geen categorieokt 11 2017, 14:00
Woensdag aangiftedag.
Het is vandaag woensdag en vaste lezers weten wat dat betekent: Geert Wilders doet weer eens aangifte. De PVV-leider wordt namelijk dagelijks overweldigd door bedreigingen aan zijn adres. Hoewel hij daar lange tijd niets mee deed heeft hij onlangs besloten om a) wel continu aangifte te doen en b) die aangiftes publiekelijk te delen zodat mensen zien waar hij zoal mee te maken krijgt.
Steeds weer blijken de berichten die hij ontvangt ronduit verschrikkelijk te zijn.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/918016753430663168
In één van de 'liefdesbrieven' die Wilders ontving schrijft Instagram-gebruiker Yung.Karavito eerst een bericht aan een andere gebruiker genaamd @minitrapper. "Bro, je hebt guns kom we gaan m shooten." Die 'm' is dus Wilders. Vervolgens voegt deze gek toe:

"Geert Wilders je kankermoeder Geert Wilders je kankeroma Geert Wilders je kanker tante Geert Wilders je kanker nichtje Gert (sic) Wilders je kanker vrouw Geert Wilders je kanker dochters Geert Wilders ik alle vrouwelijke familielid (sic) en jouw familie geneukt Geert Wilders ik ga je keel opensijden"

Deze meneer heeft duidelijk een obsessie met kanker, een aversie tegen het gebruik van punten en komma's, en is het Nederlands ook nog eens niet machtig, maar inhoudelijk is dit natuurlijk wel degelijk zorgwekkend. Deze mongool denkt dat het volkomen normaal is om een parlementariër te bedreigen. Let wel, Wilders weet niet of meneer de gek dit dreigement al dan niet echt wil uitvoeren. Hij moet maar hopen dat dit niet zo is.
Ook 'scarface.013' doet een duit in het zakje:

"Ik snii (sic) jou (sic) kkr (sic) hoere (sic) ballen eraf met donald jou (sic) kkr (sic) kontgat eh zebi wollah ik steek jou neer vriend so (sic) naar @013.mootje."

En dan is 'dhrkayaaa' er ook nog:

"geert wilders als ik jou ergens zie op heel mijn fammilor (sic) ik neuk jou (sic) kanker moeder en schiet je dood"

Tenslotte laat 'burhan0229' ook even weten wat hij van Wilders vindt. Kort gezegd komt het erop neer dat hij de PVV-leider zo snel mogelijk naar het hiernamaals wil helpen:

"Ik ga je doden hoerenkind hoe dit durft te plaatsen!. (sic)"

Dan is het nu afwachten hoeveel van deze dreigtokkies daadwerkelijk vervolgd worden door het Openbaar Ministerie. Want in Nederland is dat altijd nog maar de vraag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten