Kat betreedt het huis van een buurtbewoner, en komt vervolgens terug met boodschap aan haar bandje..

Geen categorieaug 24 2016, 18:00
Eén ding moge duidelijk zijn: katten die aan de wandel gaan, beleven een hoop avonturen waar wij geen weet van hebben!
Zoals zoveel huiskatten gaat ook Nala wel eens op pad buiten het huis van haar baasjes. Wat ze echter niet weten, is dat Nala dan ook het huis van enkele buren betreedt. Op een dag komt de kat echter weer bij haar huis aan, maar dan wel met een boodschap om haar nekje.
fasfaf
Een verschrikt baasje vouwt snel het opgevouwen papiertje weer uit en begint het te lezen.. wat heeft Nala namelijk nu weer uitgevreten? Iets heel bijzonders, zo blijkt. Maar het einde was totaal niet wat ze verwachtte:
faaafdf
Dit is de vertaling:

"Ik weet niet aan wie deze kat toebehoort, maar ze komt ons elke paar weken opzoeken. Ze miauwt aan de achterdeur totdat we haar naar binnen laten. Ze wikkelt zich om onze benen, loopt door het huis alsof het van haar is en wacht bij de koelkast totdat mijn man of ik haar wat worst geven. Ze lijkt niet heel erg van kattenvoer te houden!

Wij kijken altijd uit naar haar bezoekjes. We zijn namelijk onze 21 jaar oude kat dit jaar verloren. "

Kattenliefhebbers zullen je vertellen dat hun harige vrienden kunnen aanvoelen wanneer iets mis is – en troost bieden wanneer dat nodig is. Het lijkt erop dat Nala deze stelling volmondig bewijst! En ik vermoed dat Nala's echte familie zich ook gesterkt voelde door de wetenschap dat hun kat niet alleen hen, maar ook een verdrietige andere familie weet op te vrolijken.
Ja, katten zijn echt te gek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten