Kauthar Bouchallikht (GL) klaagt over muizen en slechtzittende Kamerzetel: 'Die blauwe stoel zit niet lekker'

Kauthar Bouchallikht (GL) klaagt over muizen en slechtzittende Kamerzetel: 'Die blauwe stoel zit niet lekker'

Kauthar Bouchallikht geïnstalleerd als Kamerlid. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

De Tweede Kamerleden zijn inmiddels alweer bijna een maand in functie. Reden voor het Algemeen Dagblad om de balans op te maken, en te horen wat de parlementaire nieuwkomers tot dusverre is opgevallen.

Het nieuwe GroenLinks-Kamerlid Kauthar Bouchallikht, bekend vanwege haar banden met de Moslimbroederschap, vindt het opvallend dat er zoveel ongedierte rondloopt in de Tweede Kamer: "Muizen! Muizen in de Tweede Kamer, hoe kan dat?" Bouchallikht wil zich daar niet door laten beïnvloeden, en zich inzetten voor het klimaat.

Toch valt het niet mee een parlementaire zetel te bekleden, merkt de politica op: "Die blauwe stoel die zit niet lekker. Je kunt je armen niet kwijt, er zijn geen leuningen." Er had beter 'ergonomisch' gedacht moeten worden, vindt de GroenLinks-volksvertegenwoordiger.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties