Keihard bewijs! GroenLinks propaganda bij leerlingen door de strot geduwd!

Keihard bewijs! GroenLinks propaganda bij leerlingen door de strot geduwd!

Een leerling op het Haags Montessori Lyceum, die begrijpelijk anoniem wil blijven, tipte ons over de GroenLinks propaganda die ze door hun rectrice door de strot krijgen geduwd!

De rectrice van die school mailde haar totale leerlingenbestand een door GroenLinks opgestelde uitnodiging voor een klimaat meetup. Nu zou je nog het argument kunnen maken dat de rectrice en niet GroenLinks de schuldige is in dit verhaal, maar in de brief richt GroenLinks zich dus expliciet op verschillende generaties ('Jong en oud'). GroenLinks spoort dus zelf actief mensen aan om deze propaganda meetup aan alles en iedereen te verspreiden. De tipgever maakt zich terecht ongerust en zegt:

"Ik, en een aantal andere leerlingen hebben het gevoel alsof GroenLinks via het onderwijs leerlingen probeert te beïnvloeden. Een openbare school, die geen enkele politieke kleur zou moeten representeren, duwt op deze wijze heimelijk een politieke agenda door de strot van haar leerlingen. Veel daarvan zijn nog maar 12 of 13 jaar en zeer beïnvloedbaar."

Leest u zelf maar:

thumbnail_image

Dit is toch te belachelijk voor woorden, dat zo'n rectrice meent haar complete school daarvoor uit te kunnen nodigen terwijl een school toch juist neutraal zou moeten zijn? Laat haar de volgende keer dat FVD, SGP of PVV wat organiseert de uitnodiging ook maar sturen, kijken of ze dat ook zomaar zou doen. Dit is namelijk echt alle schaamte voorbij!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties