Kijk dan! Extinction Rebellion-gekkies worden van metro afgesleurd door woedende reizigers

Kijk dan! Extinction Rebellion-gekkies worden van metro afgesleurd door woedende reizigers

Als je denkt dat het dieptepunt wel eens een keer is bereikt met de klimaatzombies van Extinction Rebellion, dan slagen ze er toch weer in om nog net een stapje verder te gaan. De hysterie en gekte die met hun acties gepaard gaan, loopt werkelijk de spuigaten uit. Vanochtend was het raak in London, waar ze hadden besloten om maar eens op het dak van metro te klimmen.

Het begint zowaar een handelsmerk te worden: hardwerkende mensen lastigvallen en het verkeer blokkeren. In London was het vanochtend niet anders. Deze klimaathippies besloten om op daken van metro's te klimmen bij verschillende stations. Hierdoor reden er tijdelijk geen metro's meer, waardoor hardwerkende mensen vertraging opliepen door deze beroepsdemonstrantjes.

De aanwezige reizigers waren hier echter niet van gediend en besloten het heft maar in eigen hand te nemen. Zonder blikken of blozen haalden ze de demonstranten van de voertuigen af.

Uiteindelijk zijn er vier mensen aangehouden, waarna burgemeester Sadiq Khan in een verklaring aangaf deze 'illegale actie' als 'uiterst gevaarlijk' te zien.

“Deze illegale actie is uiterst gevaarlijk, contraproductief en veroorzaakt onaanvaardbare overlast voor Londenaren die het openbaar vervoer gebruiken om naar hun werk te gaan.”

En zo is het maar net! Het moet maar eens een keer afgelopen zijn met al die rare fratsen die dit soort drammerige groeperingen constant maar menen te moeten uitvoeren. Demonstreren, protesteren, staken, allemaal prima. Maar doe eens gewoon normaal! Je zou bijna denken dat wij hier maar boffen met de Nederlandse tak van Extinction Rebellion. Maar helaas, ook dat is niet het geval.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Extinction Rebellion London

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties