Kijk dan! Schokkende nieuwe beelden: deelnemers aan tuigtrouwstoet tuigen agenten af

Kijk dan! Schokkende nieuwe beelden: deelnemers aan tuigtrouwstoet tuigen agenten af

Megan Holt / YouTube

Nieuwe beelden van de extreme kansenparels die een bruiloft een uitgelezen moment vonden om agenten kort en klein te slaan, en zelfs laf van achter aan te vallen.

Aangezien de lafbekken die bij een bruiloft in augustus een politieagent tegen de grond sloegen zichzelf nog niet gemeld hadden, zond Opsporing verzocht gisteren beelden uit van de idioten die het nodig vonden om agenten in elkaar te slaan, alleen maar omdat ze een luidruchtige trouwstoet die de verkeersregels negeerde totaal uit de hand liep. De agent moest dat met een zware mishandeling bekopen:

"De politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de mishandeling van een agent bij een trouwstoet in Rotterdam in augustus. Op eerdere beelden was alleen te zien dat de agent op de grond lag, nu is ook te zien hoe hij geslagen werd.

Een man in een donker pak sloeg de agent van achteren neer. De politieagent is er slechter aan toe dan aanvankelijk werd gedacht: hij blijkt naast een hersenschudding ook last te hebben van een spierverrekking in z'n nek. De politie roept mensen die de mishandeling gefilmd of gezien hebben opnieuw op zich te melden."

De politie zegt inmiddels als enkele tips te hebben binnengekregen: mooi zo. Hopelijk kunnen ze het stuk menselijk vuilnis dat het nodig vond om hulpverleners een kopje kleiner te maken snel oppakken en op water en brood zetten. Dan mag hij dagelijks de trouwstoet der gedetineerden van hun cel naar de ontbijtzaal meemaken. Net goed.

Lees meer over:
Opsporing Verzocht trouwstoet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties