Kijk hoe deze mafkees zijn Lamborghini door een epische overstroming rijdt

Kijk hoe deze mafkees zijn Lamborghini door een epische overstroming rijdt

De orkaan El Nino heeft voor behoorlijk wat problemen gezorgd in Californië. Zo veroorzaakte de orkaan onder andere enorme overstromingen.

Blijkbaar had de eigenaar van deze Lamborghini daar honderd procent lak aan. Hij reed met zijn Lamborghini Gallardo namelijk recht door de overstroming, wat de motor van zijn auto ongetwijfeld flink wat schande heeft bezorgd.

Ik kan me er iets bij voorstellen dat je graag wilt opscheppen als je een auto hebt van zo'n 300.000 euro, maar dit was niet de allerslimste actie van de eigenaar van deze geweldige wagen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties