Kim Kardashian boos op zus Khloé vanwege geflirt met ex

Kim Kardashian boos op zus Khloé vanwege geflirt met ex

"Hier word ik kotsmisselijk van!"

Dat Kim Kardashian niet altijd even goed kan opschieten met al haar zusjes, is bekend. Vaak laat ze haar ongenoegen merken in redelijk bedekte bewoordingen, maar is aan haar lichaamstaal te zien wat ze werkelijk voelt. Maar in deze confrontatie met zus Khloé laat Kim ook verbaal weten dat ze niet van haar gedrag is gediend.

Het begint allemaal als Khloé wordt gebeld door haar ex, Lamar Odom. Ze doet bijzonder vriendelijk en zelfs flirterig met hem aan de telefoon. Grote zus Kim kan het niet aanzien, vanwege alles wat Lamar Khloé heeft aangedaan. Na een vierjarig huwelijk dat werd getekend door Lamars drugs- en drankverslaving, scheidden de twee uiteindelijk in 2013. Sindsdien had Khloé – op aanraden van Kim – lange tijd geen contact meer met Lamar. Ze negeerde hem volkomen, en het ging zelfs zo ver dat de boomlange basketballer haar op straat belaagde.

Screen Shot 2015-10-02 at 09.07.58

Begrijpelijk dus dat Kim er niet vrolijk van wordt als Khloé dan vrolijk met Lamar gaat zitten kletsen aan de telefoon. Is ze eindelijk van die man af, gaat ze een potje met hem flirten. Kims irritatie is duidelijk voelbaar, en ze laat het in niet mis te verstane bewoordingen weten:

"Ik weet niet waarom Khloé en Lamar praten, maar hij heeft haar zoveel pijn gedaan. Als grote zus ben ik gewoon heel beschermend, en om haar dan te zien flirten met hem aan de telefoon, daar word ik gewoon kotsmisselijk van."

Uiteindelijk hangt Khloé op omdat ze merkt dat Kim haar nijdig aanstaart. Dan geeft Kim haar er stevig van langs:

"Ik kan er gewoon echt niet tegen. Dat wanneer hij besluit om even vriendelijk te zijn, jij gelijk met hem loopt te flirten."

Khloé vindt het maar onzin:

"Hoe ben ik met hem aan het flirten? Door de telefoon op te nemen en 'hallo' te zeggen?"

Wat vind jij? Moet Khloé niet meer zo lief doen tegen haar ex aan de telefoon – zeker nu ze een nieuw vriendje heeft – of overdrijft drama queen Kim? De video is hier te zien.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties