Hebben Kim Kardashian en Kylie Jenner ruzie?

Kim post vrolijke foto’s met haar zussen op Instagram, maar Kylie is nergens te bekennen.

De smeulende ruzie tussen Kim Kardashian en haar jongere – en volgens velen ook mooiere – zusje Kylie Jenner lijkt steeds verder op te laaien. Steeds meer geruchten steken de kop op dat Kim het helemaal zat is om de spotlights te delen met Kylie, en de realityster zou bezorgd zijn dat Kylie haar populaire positie overneemt.

Alle Kardashian-Jenner zusjes waren gisteren bij het grote concert van Kims echtgenoot Kanye West. Alhoewel… het jongste zusje, Kylie, was in geen velden of wegen te bekennen. Ze had zelfs niets van zich laten horen, terwijl ze gewoon bij het concert werd verwacht door haar zussen.

Waar Kylie Jenner nou precies uithing is nog steeds onduidelijk, maar waarschijnlijk beleefde ze een spannende avond met haar vriendje, rapper Tyga. Het is bekend dat de oudere Kardashian-zusjes niets moeten hebben van Kylie’s vriendje, dus het is behoorlijk pijnlijk dat Kylie haar zussen liet zitten om in plaats daarvan met Tyga aan de haal te gaan.

In ieder geval één persoon leek niet enorm aangedaan door Kylie’s afwezigheid: Kim Kardashian. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om – hoe kan het ook anders – een paar selfies te maken en op Instagram te zetten. Zonder Kylie, welteverstaan.

Screen Shot 2015-09-26 at 18.23.33

“Missing 1”, schrijft Kim, waarmee ze nog eens extra de aandacht vestigt op Kylie’s afwezigheid bij de avond. Toch lijkt de selfiekoningin het eigenlijk wel prima te vinden dat ze de schijnwerpers eindelijk eens niet hoeft te delen met haar jongere zusje.

Screen Shot 2015-09-26 at 18.00.29

Gezellig met zijn viertjes – Zonder Kylie. Kim lijkt er echt van genieten om weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling te staan. Haar sexy zwarte catsuit met diep decolleté draagt daar zeker aan bij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.