Kim Kardashian geeft eindelijk toe: Kylie Jenner heeft me onttroond

Wat door velen al werd vermoed, geeft Kim nu ook zelf toe.

Het werd al door velen vermoed, en ook De Dagelijkse Standaard schreef erover: Kylie Jenner begint langzamerhand de positie van Kim Kardashian over te nemen. Toen schreven we:

De laatste maanden lijkt Kim Kardashian de spotlights steeds meer te moeten delen met haar veel jongere halfzusje Kylie Jenner. Kylie heeft dit jaar een radicale metamorfose ondergaan – andere makeup, hipper haar, sexy kleding. Sindsdien wordt ze gezien als het meest aantrekkelijke meisje van de Kardashian-Jenner clan.

Nu geeft Kim het eindelijk zelf toe. In een video die ze samen met Kylie opnam, erkent ze dat haar zusje populairder is geworden. Ze vraagt:

“Hoe vind je het dat je mij onttroond hebt?” 

Kylie antwoordt ontkennend, maar dan onderbreekt Kim haar:

“Okee lieve schat, laten we duidelijk zijn: Je moet echt nog een paar jaar door voordat je me echt kunt onttronen. Maar ik wil het stokje aan jou doorgeven. Wie kan ik mijn kennis beter doorgeven? Ik zal je alles leren. Je verdient het zeg maar. Als ik mijn kleren, mijn tips en mijn glamour wil delen, dan is het met King Kylie.”

Hoewel Kim behoorlijk uit de hoogte doet tegen haar jongere zusje, geeft ze wel toe dat die haar heeft onttroond, of in ieder geval hard op weg is dat te doen. Toch spreekt de neerbuigendheid van Kim boekdelen: Ze vindt het helemaal niet leuk dat ze de schijnwerpers moet delen met Kylie. Het lijkt erop dat het gevecht tussen Kims ego en Kylies groeiende populariteit nog voor veel spanning gaat zorgen in de Kardashian-Jenner clan.

Het is de vraag hoe de stikjaloerse Kim gaat proberen om haar populariteit terug te winnen. De eerste stap, namelijk de erkenning van het probleem, is al gezet. Nu moet ze nog een oplossing zien te bedenken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.