Jaloerse Kim Kardashian wil de aandacht terugstelen van jonger zusje Kylie Jenner

De realityster kan het niet verkroppen dat haar jongere halfzusje opeens in de schijnwerpers staat.

De hoogzwangere Kim Kardashian krijgt als vanouds nog steeds veel aandacht, maar de laatste maanden lijkt ze de spotlight steeds meer te moeten delen met haar veel jongere halfzusje Kylie Jenner. Kylie heeft dit jaar een radicale metamorfose ondergaan – andere makeup, hipper haar, sexy kleding. Sindsdien wordt ze gezien als het meest aantrekkelijke meisje van de Kardashian-Jenner clan. Ook kregen Kylie’s lippen enorm veel aandacht, terwijl Kims achterwerk haast in de vergetelheid verdween.

kyliejenn0r

Kim – inmiddels alweer 34 – zou het helemaal niet waarderen dat de 18-jarige Kylie zoveel aandacht krijgt. Ze zou bang zijn dat ze zelf uit de spotlights verdwijnt, en dat kan de grootste realityster van het moment natuurlijk niet zonder slag of stoot laten gebeuren.

“Eerst waren de Kardashians heel blij met Kylie’s makeover omdat ze zo verlegen en onzeker was, en het gaf haar zelfvertrouwen een nodige oppepper. Maar niemand had verwacht dat dit een eigen leven zou gaan leiden. Kim had hoogstens verwacht dat ze met Kendall zou moeten concurreren voor de schijnwerpers, maar nu lijkt het erop dat Kylie opeens uit het niets is verschenen, waardoor Kim bang is dat ze dezelfde kant opgaat als Paris Hilton.”

Paris Hilton kreeg jarenlang media-aandacht als realityster en it-girl, net als Kim, maar tegenwoordig hoor je bijna niets meer van haar.

Daarom heeft Kim Kardashian een plan bedacht om zichzelf weer volop in het middelpunt van de belangstelling te laten staan – en dat plan heeft te maken met haar zwangerschap. Zodra Kim bevalt in december, verwacht ze dat alle aandacht weer compleet op haar gericht zal zijn. Tijdschriften zullen miljoenen dollars bieden voor foto’s van haar baby, en alle bladen zullen haar op de voorpagina hebben. En dan, hoopt Kim, zal Kylie weer gewoon het zoveelste Kardashian-meisje zijn.

Insiders vertellen dat Kim enorm veel houdt van haar jonge zusje, maar dat Kylie’s plotselinge populariteit Kims competitieve instinct heeft aangewakkerd:

“Geen enkele Kardashian zou ook maar een beetje bekend zijn zonder Kim, en ze zal haar jongere zusje nooit toestaan om haar positie te stelen. Natuurlijk is dit niet iets wat ze ooit zou toegeven in het openbaar. Dan zegt ze altijd ‘Ohh, ik ben zo blij voor Kylie! Het is zo fijn om te zien dat ze uit haar schulp kruipt!'”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.