Ze adopteren een drieling. Dan krijgen ze nóg een ongelooflijke maar prachtige verrassing

Geen categoriesep 18 2015, 11:12
Jarenlang konden ze geen kinderen krijgen, maar nu hebben ze een vol huis!
Amy en Peter Justice probeerden al drie jaar om kinderen te krijgen. Helaas werd Amy na jaren proberen nog steeds niet zwanger. In plaats van een ivf-behandeling, koos het echtpaar er uiteindelijk voor om kinderen te adopteren. Ze kwamen in contact met een zwangere vrouw die haar kinderen wilde afstaan.
Toen Amy met de vrouw naar de dokter ging, bleek bij de echo dat de moeder niet zwanger was van één, maar van drie baby's! Een behoorlijke verrassing, maar Amy en Peter vonden het fantastisch. Ze hadden zo lang moeten wachten op kinderen, dat drie baby's meer dan welkom waren. In mei werden Hannah, Joel en Elizabeth geboren.
Screen Shot 2015-09-18 at 10.57.34
Amy en Peter hadden dus in één keer drie kinderen in huis. Maar het verhaal wordt nog veel gekker – en mooier! Een week nadat de baby's waren geboren, kreeg Amy het nieuws dat ze toch zwanger was geworden! Kennelijk was het na jaren proberen dus tóch gelukt. En om de verrassing compleet te maken, bleek dat ze niet zwanger was van één, maar van twee baby's! Inderdaad, gecombineerd met de geadopteerde drieling is dat dus vijf baby's in totaal!
Screen Shot 2015-09-18 at 10.57.39
Amy en Peter zijn enorm verrast, maar zien ernaar uit om hun opeens wel heel erg grote gezin te zien opgroeien. Amy's tweeling is uitgerekend voor januari volgend jaar. Na eindeloos te hebben gewacht op kinderen, heeft de familie Justice dus een prachtig groot gezin van vijf. Amy is haast sprakeloos, maar dolblij:
"Dit laat zien dat God een goed gevoel voor humor heeft!"
Het bijzondere verhaal van Peter en Amy is in ieder geval een klein wonder.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Adoptive-parents-get-two-unexpected-twists-end-up-with-five-children-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten