Kim Kardashian maakt het wereldkundig: "Ik ben niet zwanger!"

Kim Kardashian maakt het wereldkundig: "Ik ben niet zwanger!"

Haal de feestmutsen en toeters maar alvast te voorschijn, want we hebben wat te vieren: Kim Kardashian is niet zwanger!

Het is toch wat: genoeg vrouwen op deze wereld zijn maar al te blij als ze überhaupt zwanger kunnen worden. Maar niet Kim Kardashian! Nu Kim haar zwangerschapskilo's er weer vanaf heeft, lijkt ze wel gelukkig te zijn met haar huidige figuur: dat hoeft een derde zwangerschap niet weer drastisch te veranderen. Derde ja, want Kim heeft inmiddels al twee kinderen.

Toch was er reden om te vrezen dat ze zwanger zou zijn, blijkt uit foto's die ze gedeeld heeft via Snapchat. Misschien schat Kim haar eigen vruchtbaarheid iets te hoog in, of vindt ze het niet des Kardashians om dit soort situaties gewoon te proberen te voorkomen. Wie zal het zeggen?

Hoe het ook zij, Kim liep al een tijd met de vrees rond weer zwanger te zijn, en besloot het zekere voor het onzekere te nemen. "Ik ben toch wel een beetje bang", schreef de dame. Tijdens één van haar vele vluchten zocht ze even de privacy op van het vliegtuigtoilet, om aan de gang te gaan met de drie zwangerschapstestjes die ze had meegenomen:

[caption id="attachment_138505" align="aligncenter" width="601"]Foto: Snapchat / Kim Kardashian Foto: Snapchat / Kim Kardashian[/caption]

En natuurlijk, als allerbelangrijkste: de uitslag van de test! Ze kon weer gerust ademhalen, want de resultaten waren waar ze op gehoopt had: niet zwanger!

[caption id="attachment_138506" align="aligncenter" width="604"]Foto: Snapchat / Kim Kardashian Foto: Snapchat / Kim Kardashian[/caption]

Hoera! Kim kan er weer even tegenaan, zonder te moeten vrezen dat er nog een Kardashian-telg aan komt. Natuurlijk, voorkomen is altijd beter dan genezen, maar dan zou het Kim Kardashian niet meer zijn hè.

Lees meer over:
Snapchat Kim Kardashian zwanger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties