IMG 5226 1024x682

Kinderachtig moddergooien tussen Jan Roos en hypocriete Henk Otten

Geen categoriemrt 15 2020, 18:00
Twitteraars konden getuige zijn van een ouderwets en kinderachtig potje moddergooien tussen onze eigen Jan Roos en ex-FvD-penningmeester Henk Otten. Met dit soort gedrag is 0 zetels voor GO praktisch een zekerheid.
Henk Otten pleitte voor drastische maatregelen in verband met het coronavirus en vindt dat premier Rutte op moet houden te polderen. Hij zegt:
Jan Roos reageerde hier nogal verbaasd op, omdat Henk Otten bij een andere crisis, de stikstofcrisis, zelf wél meedoet aan het polderen van Rutte! Béétje hypocriet, inderdaad.
Waar Jan Roos nog op de feiten bleef, ondanks de verwoording, lanceerde Otten vooral een salvo aan insinuaties! Die DM zal vast bestaan maar dat betekent niet dat Roos het met de volledige inhoud eens hoefde te zijn. Maar Otten meent dat zijn waarschuwing de hoofdreden voor het compliment is geweest... Roos ontkent dat hij een plek op de Tweede Kamerlijst van FvD wil.
En door Jan er van te beschuldigen om 'voor een paar gruipstuivers' z'n 'ziel en zaligheid' te hebben verkocht, gaat Otten eigenlijk zelf wéér op z'n bek. Forum voor Democratie is inmiddels maar liefst 50.000 keer herinnerd aan de fratsen van de man die z'n ziel en zaligheid voor een paar grijpstuivers heeft verkocht. Dat is namelijk het bedrag dat FvD tot nu toe van hem heeft teruggevorderd voor de kasgreep! Waarvan nu blijkt dat hij zich daar actief tegen heeft willen indekken.
Toen de fraude ontdekt werd, ging Otten namelijk als de wiedeweerga achter een mogelijkheid aan voor een interview op de korte termijn. Hup! Daar ging hij met toenmalig FvD-persvoorlichter Jeroen de Vries linea recta naar de NRC, om Baudet neer te sabelen via een tegenaanval! Smerig hoor. Dat worden 0 zetels.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten