Kinderen biechten hun grootste leugen ooit aan hun moeder op. En dat is best hilarisch

Kinderen biechten hun grootste leugen ooit aan hun moeder op. En dat is best hilarisch

Heb jij je moeder weleens een leugentje (om bestwil) verteld?

De kans is groot dat je dat weleens gedaan hebt. Ik weet dat ik daar schuldig aan ben. Wie niet?

De Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel stuurde onlangs een camerateam de straat op met de opdracht om mensen te vragen wat hun grootste leugen ooit aan hun moeder was... terwijl hun moeder naast hen staat. Het resultaat is episch.

Eén klein ventje vertelt heel zachtjes dat hij zijn vaders trouwring ooit had gestolen, en 'm vervolgens onder zijn kussen verstopt had. Zijn moeder en vader hadden geen idee waar de ring was, en werden knettergek. "We haalden het hele huis overhoop!" roept de moeder. Uiteindelijk gaf het jongetje zijn leugen toch toe, dit nadat hij omgekocht werd met ijs. Werkt altijd. Zijn slotzin? "Mag ik nu gaan plassen?"

Een ander heerschap kijkt zijn moeder aan, denkt nog even na, kijkt haar weer aan en zegt: "Mijn eerste kus." Hij is nogal jong, en zijn moeder kijkt hem geschrokken aan. "Mag hij al kussen," vraagt de interviewer. "Nee, absoluut niet," zegt de moeder, "en we gaan het hier op weg naar huis nog even over hebben!"

Een ander grappig jochie zegt: "Dat ik per ongeluk een klasgenootje sloeg en de school het opschreef in de documenten over mij." De moeder lacht wat ongemakkelijk. De interviewster: "Sloeg je hem echt per ongeluk?" Het jochie kijkt haar aan: "Nee." Opeens verging zijn moeder het lachen. Ha.

Dan is er ook nog de jongedame die stelt dat ze tijdens haar middelbare schooljaren weleens loog over haar uitgaangedrag. "Ik ging de hele nacht uit met vrienden en gebruikte dan drugs." "Wat, wanneer was dat!?" reageert haar moeder. "Tijdens de middelbare school." Haar moeder kijkt haar verbaasd aan, ze kan het duidelijk niet geloven.

En dan is er nog het jongetje dat meteen antwoord: "Ik vertelde haar laatst dat de jurk haar goed stond terwijl dat absoluut niet zo was." "Wat!?" roept zijn moeder, "dat is beledigend!" Vervolgens vraagt de interviewer het kereltje wat hij zijn moeder geeft voor Moederdag: "Bloemen en een nieuwe jurk, dan kunnen we die andere verbranden."

Ha, dat kereltje is in ieder geval niet op zijn mondje gevallen.

Meer hilarische leugens in de video hieronder:

[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/Whats-the-Biggest-Lie-You-Ever-Told-Your-Mom_-480p.mp4"][/video]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties