KINDERMISHANDELING: 3-jarig Brits jongetje ondergaat 'geslachtsoperatie'

Geen categoriemei 13 2019, 14:00
Alles in naam van het transgenderisme.
Dit is natuurlijk totaal gestoord. Volgens De Telegraaf is een jongetje van drie jaar oud onlangs onder het mes gegaan. Volgens zijn ouders wilde hij namelijk een meisje zijn.
De knettergekke ouders, die het kind geadopteerd hadden, zijn vervolgens voor de rechter gesleept. Je zou denken: appeltje-eitje. Maar wat blijkt? De D66-rechter die de zaak mocht beslissen koos hún kant! Hij veegde het bezwaar van de instanties van tafel en liet weten dat het bést kan dat een jongetje van drie jaar oud 'weet' dat hij 'verkeerd' geboren is.
Knetter. Maar het wordt nog erger. Het oudste zoontje van het koppel in kwestie gaat sinds zijn zevende óók al door het leven als transgendermeisje. Hij zou óók in het 'verkeerde lichaam' geboren zijn. Door zijn operatie ging het jongetje van drie zogenaamd twijfelen aan zijn gender, wat hem ertoe aanzette om 'meisjeskleding' aan te doen, ook naar school. Hoewel het bestuur de ouders waarschuwde dat het jongetje jongenskleding moest dragen ging het maar door.
Maar de rechter? Die concludeert dat er ab-so-luut geen sprake is van 'manipulatie' door de ouders.
Tuurlijk niet! Dat transgenders minder dan 1% van de bevolking zijn maar dat er TWEE transgenderkinderen in dit gezin leven is volstrekt normaal. En dat een jongetje van drie in meisjeskleding naar school gaat, terwijl hij zichzelf absoluut niet kan aankleden, zegt niets over de ouders?
Man, man, man.
Dit is pure kindermishandeling. Dat ze hun eigen kind dit aandoen is erg genoeg, maar dat ze een kind adopteren en hem vervolgens in een meisje transformeren is nóg erger. Je zou als moeder je kind maar opgegeven hebben, omdat je denkt dat hij een betere toekomst heeft bij een ander gezin in Groot-Brittannië. Lees je een paar jaar later dit.
Het is ongelooflijk wat we bereid zijn kinderen aan te doen in naam van het transgenderisme. Eigenlijk is het gewoon ziek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten