Kitten ziet het voor het eerst sneeuwen en kan het niet geloven. Dan doet hij dit..

Kitten ziet het voor het eerst sneeuwen en kan het niet geloven. Dan doet hij dit..

Sneew + miauw = sneemiauw!

Voor alles is een eerste keer, en dat geldt zeker niet alleen voor mensen. Ook voor katten. Kan jij je de eerste keer nog herinneren dat je de achterdeur opendeed en voor het eerst in je leven... sneeuw! Een vreemde witte substantie waarvan je ook niet precies weet wat het is. Het ziet er mooi uit, maar is ijskoud. En wat kan je er verder mee?

Al die overwegingen zijn niet uniek voor mensen. Want hoe denk je dat een kat reageert als hij voor het eerst in aanraking komt met die beruchte sneeuwvlokken waar hij tot dusverre alleen nog maar verhaaltjes over heeft gehoord?

Nou, dat gaat dus zo:

Dat de kat nog nooit sneeuw heeft gezien is niet bijster verwonderlijk. De poes woont namelijk in Japan, en daar sneeuwt het zelden tot nooit. Z'n reactie is dus hopelijk heel goed voor te stellen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
katten kittens sneeuw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer