Kjeld Nuis nu twee gouden medailles: Nederland heeft een top Olympische Winterspelen

Kjeld Nuis nu twee gouden medailles: Nederland heeft een top Olympische Winterspelen

Op de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea heeft de Nederlandse Kjeld Nuis een bijzondere prestatie geleverd. Niet alleen op de 1500 meter goud, maar ook op de 100 meter. Met deze prestatie is het voor Nederland een bijzonder goede Winterspelen geweest. We hebben nog een aantal dagen te gaan, maar we kunnen met een glimlach terugkijken.

Dit is de huidige tussenstand van de top-25:

Tussenstand Olympische Winterspelen

In 2014 hadden we 24, dus een record gaan we niet halen voor ons kikkerlandje, maar toch mogen we best trots zijn. Hup Nederland!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties