Klaas Dijkhoff sust de boel: "GroenLinksers kunnen vrijwillig 100 gaan rijden, dat zie ik ze alleen nog niet doen.”

Klaas Dijkhoff sust de boel: "GroenLinksers kunnen vrijwillig 100 gaan rijden, dat zie ik ze alleen nog niet doen.”

De paniek bij de vroem vroem-partij is helemaal compleet. Enkele prominenten VVD'ers zagen wel wat in een verlaging van de maximum snelheid op de snelwegen. Dit is uiteraard schande voor het VVD-gedachtegoed, want waar moet de autopartij nu haar stemmen vandaan halen als mensen niet meer mogen doorrijden op de snelweg? Dijkhoff kwam precies op tijd om de boel te sussen.

Voor intellectuele politici moet je niet meer bij de VVD zijn, voor hard rijden wel. Vandaar dat de klap groot was toen enkele VVD'ers aankondigden dat ze een verlaging van de maximumsnelheid wel zien zitten. Het onderwerp is niet langer 'taboe' voor de partij. Dijkhoff kwam zojuist de boel een beetje sussen. Er liggen nog geen concrete plannen klaar voor dit voorstel bij de VVD, wel gaan het ze het idee bespreken.

Niks is taboe. Als je het zou doen, dan zou er veel tegenover moeten staan.”

Volgens Dijkhoff is de snelheidslimiet geen taboe als dat betekent dat de bouw weer verder kan. De VVD gaat wikken en wegen wat ze belangrijker achten.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Binnen de VVD gelederen blijft het onrustig, sommige VVD'ers vinden het politieke zelfmoord om te gaan pleiten voor een verlaging van de maximumsnelheid. Geen domme gedachte aangezien Forum het nu gaat opnemen voor de automobilisten. De VVD zit als middenpartij klem tussen twee keuzes, welke keuze ze gaan nemen weten we waarschijnlijk pas later deze week.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties