Klaas Dijkhoff sust de boel: "GroenLinksers kunnen vrijwillig 100 gaan rijden, dat zie ik ze alleen nog niet doen.”

Geen categorienov 05 2019, 15:00
De paniek bij de vroem vroem-partij is helemaal compleet. Enkele prominenten VVD'ers zagen wel wat in een verlaging van de maximum snelheid op de snelwegen. Dit is uiteraard schande voor het VVD-gedachtegoed, want waar moet de autopartij nu haar stemmen vandaan halen als mensen niet meer mogen doorrijden op de snelweg? Dijkhoff kwam precies op tijd om de boel te sussen.
Voor intellectuele politici moet je niet meer bij de VVD zijn, voor hard rijden wel. Vandaar dat de klap groot was toen enkele VVD'ers aankondigden dat ze een verlaging van de maximumsnelheid wel zien zitten. Het onderwerp is niet langer 'taboe' voor de partij. Dijkhoff kwam zojuist de boel een beetje sussen. Er liggen nog geen concrete plannen klaar voor dit voorstel bij de VVD, wel gaan het ze het idee bespreken.

Niks is taboe. Als je het zou doen, dan zou er veel tegenover moeten staan.”

Volgens Dijkhoff is de snelheidslimiet geen taboe als dat betekent dat de bouw weer verder kan. De VVD gaat wikken en wegen wat ze belangrijker achten.
https://twitter.com/alexanderbakker/status/1191687213152645125?ref_src=twsrc%5Etfw
Binnen de VVD gelederen blijft het onrustig, sommige VVD'ers vinden het politieke zelfmoord om te gaan pleiten voor een verlaging van de maximumsnelheid. Geen domme gedachte aangezien Forum het nu gaat opnemen voor de automobilisten. De VVD zit als middenpartij klem tussen twee keuzes, welke keuze ze gaan nemen weten we waarschijnlijk pas later deze week.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten