Kleine held Tijn (6) heeft al meer dan zeven ton opgehaald voor Serious Request, Geert Wilders doet ook mee

Kleine held Tijn (6) heeft al meer dan zeven ton opgehaald voor Serious Request, Geert Wilders doet ook mee

De ongeneeslijk zieke Tijn had nooit verwacht dat zijn laatste wens zo massaal gehoor zou krijgen.

Het is een klein kerstwonder: de zes jaar oude Tijn heeft alle records gebroken met zijn actie voor Serious Request. De ongeneeslijk zieke Tijn lijdt aan hersenstamkanker en wil met zijn actie meer aandacht vragen voor deze vreselijke ziekte, en geld ophalen voor Serious Request. Daarom daagt hij mensen uit om net als hij hun nagels te lakken, en geld te doneren. Eerst rekende hij op zo'n 100 euro, maar zijn verwachtingen zijn meermaals overtroffen: de teller staat inmiddels al op meer dan zeven ton, en BN'ers geven massaal gehoor aan zijn oproep om hun nagels te lakken. Zelfs Geert Wilders doet mee:

"Je bent een topper!" schrijft de PVV-voorman op Twitter, waar hij trots zijn gelakte nagels toont. Groenlinks-leider Jesse Klaver doet ook mee:

Ook DJ Armin van Buuren en tv-bioloog Freek Vonk zijn supporters van Tijn:

Overigens doen natuurlijk niet alleen BN'ers mee aan de actie, ook "gewone" Nederlanders hebben hun nagels gelakt om Tijns laatste wens te vervullen. Zo heeft de Utrechtse wijkagent Emile Vermeulen al zijn collega's opgetrommeld om met gelakte nagels op de foto te gaan:

Wat ontzettend hartverwarmend dat Nederland zo massaal gehoor geeft aan de laatste wens van een ziek jongetje. En hoe mooi dat Tijn ondanks zijn ziekte juist anderen wil helpen door geld op te halen voor Serious Request. De echte kerstgedachte!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties