shutterstock 1526111624

Klimaatpaus Frans Timmermans komt met nieuw dictaat: 'Iedereen moet minder weggooien, kringloopeconomie is de toekomst!'

Geen categoriemrt 11 2020, 15:00
We waren al bang dat Frans Timmermans compleet ondergesneeuwd zou raken door alle heibel rondom het coronavirus. Gelukkig niet, Timmermans heeft alle tijd gehad om weer met een ridicuul plan te komen. Ditmaal predikt Timmermans dat we voor 2050 moeten overschakelen naar een 'kringloopeconomie'. Dus geen nieuwe dure telefoons en laptops meer, maar lekker laten repareren!
https://twitter.com/EU_ENV/status/1237705122467192833?ref_src=twsrc%5Etfw
De trukendoos van Frans Timmermans raakt voorlopig nog niet leeg, al wordt hij nog zo uitgelachen om zijn idiote 'Green Deal', hij blijft een doorzetter.
De EU heeft plastic al verboden, maar dat is uiteraard bij lange na niet genoeg volgens onze Brusselse superieuren. Zij willen nu dat wij in het geheel minder spullen weggooien. Volgens het nieuwe plan moeten wij burgers veel minder gaan weggooien, en zullen afvalverwerkingsbedrijven stukken minder moeten gaan verbranden.

"Laptops, mobiele telefoons en tablets moeten gemaakt kunnen worden als ze kapot zijn"

Frans Timmermans gaat achter alles en iedereen aan die vervuilend is, dus u bent gewaarschuwd. Bedrijven, klein burgerij, iedereen is het slachtoffer van de ideeën van Timmermans.

"We moeten datacentra aanpakken, die gebruiken te veel energie en hebben vervolgens energie nodig om de hitte die de computers produceren weer af te koelen. Dat is zonde en zorgt voor veel CO2 extra."

Overigens komt Frans Timmermans wel met een goed voorstel. De EU wil een initiatief gaan opperen om voor alles dezelfde soort kabeltjes te gebruiken, dus in de toekomst kunnen mensen ongeacht het merk telefoon dezelfde snoertjes gaan gebruiken!

"We hebben ooit één maat voor de stopcontacten in de Europese Unie afgesproken, dat gaan we ook doen voor computers en laptops."

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten