Knettergek: Gewonden bij bestorming GelreDome door doorgedraaide Beliebermeisjes

Geen categorieokt 08 2016, 18:30
Hoe gek wil je het hebben: over-enthousiaste tienermeisjes hebben elkaar vandaag letterlijk onder de voeten gelopen, in de hoop het beste plekje bij het concert van Justin Bieber te krijgen.
Dit zijn scènes die je normaal gesproken eerder ziet bij de Hadj, de jaarlijkse bedevaartstocht naar Mekka: mensenmassa's die elkaar verpletteren, allemaal om zo dicht mogelijk bij hun idool te komen. In dit geval was dat echter geen heilige steen, hoewel het heiligheidsgehalte voor deze fans waarschijnlijk ook aardig hoog was. Nee, het gaat hier om Justin Bieber, die zaterdag en zondag in Arnhem is om zijn Beliebers hier - tegen een piepkleine vergoeding van zo'n 54 euro - toe te zingen.
De poorten van het terrein gingen echter pas enkele uren voor het concert open, ondanks dat massa's tienermeisjes zich al veel eerder daar hadden gepositioneerd. Toen de hekken tussen hen en de beste plek om hun idool te aanschouwen dan eindelijk weggehaald werden, deed zich een heuze bestorming van het complex voor. Menig hardloper kan nog wat leren van de snelheid van de dames, die niet wisten hoe snel ze naar binnen moesten zien te komen. Uiteraard ging dat - zoals het een Justin Bieberconcert betaamt - gepaard met oorverdovende hoeveelheden aan hysterisch geschreeuw: en het concert was nog niet eens begonnen.
Helaas liep dit niet voor iedereen goed af. Verschillende mensen struikelden en werden vertrapt door de rest van de menigte. Een Duits meisje dat speciaal naar Nederland was afgereisd voor dit concert, zal vanavond helaas geen uitzicht op Bieber maar een ziekenhuiskamer hebben: zij liep een gebroken rib op toen ze ten val kwam en andere fans over haar heen liepen.
Tsja, sommige mensen zijn iets te fanatiek als het op hun idolen aankomt, en deze meiden zijn daar een perfect voorbeeld van. Het mooie? Alles is opgenomen op video, waarvan de beelden hieronder te zien zijn!
https://www.youtube.com/watch?v=vdwpv83g-f0
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten