Knettergek Noord-Koreaans regime dreigt met nucleaire oorlog: "We zullen op elke mogelijke manier reageren op de VS"

Knettergek Noord-Koreaans regime dreigt met nucleaire oorlog: "We zullen op elke mogelijke manier reageren op de VS"

"Als de Amerikanen militair ingrijpen, zal Noord-Korea de zwaarst mogelijke reactie tegen deze provocateurs laten zien."

Het knettergestoorde stalinistische regime dat het voor het zeggen heeft in Noord-Korea zegt bereid te zijn om op alle mogelijke manieren te reageren op zogenaamde "provocaties" van de Verenigde Staten. De Noord-Koreaanse vice-ambassadeur Kim In-ryong zei dat afgelopen maandag (gisteren dus) bij de Verenigde Naties.

"Als de Amerikanen militair ingrijpen, zal Noord-Korea de zwaarst mogelijke reactie tegen deze provocateurs laten zien. We zijn klaar om te reageren op elke mogelijke manier van oorlogvoeren van de VS," aldus de communist. Daar voegde hij aan toe dat Donald Trump verantwoordelijk zal zijn voor de gevolgen van deze mogelijke oorlog.

Om te onderstrepen dat het regime werkelijk totaal losgeslagen is laat een idiote slaaf van Kim Jong Un weten dat ze vanaf nu wekelijks een rakettest zullen uitvoeren:

?refsrc=email&s=11

Als ze dat inderdaad doen zal dat Amerika natuurlijk dwingen om in actie te komen. Blijkbaar is dat precies wat Kim Jong Un en zijn kompanen willen.

Nou, ik zou zeggen: bring it on, losers. Het moet maar eens afgelopen zijn met de zwakte van de internationale gemeenschap ten opzichte Noord-Korea. Deze stalinistische dwergstaat chanteert de rest van de wereld nu al decennialang. Daar moet een einde aan komen. Natuurlijk niet door middel van een nucleaire oorlog, maar we weten allemaal dat het vooral aan China is om dat te voorkomen. Als dat land wil kan het namelijk in een dag of twee afrekenen met Kim Jong Un.

Dat is dus de voornaamste taak van Amerika: zoveel druk op China zetten dat het compleet met Kim breekt en zijn regime ein-de-lijk ten val brengt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties