Knettergekke 'dokter' injecteert zichzelf met Charlie Sheens bloed

Geen categoriejan 15 2016, 17:00
Dat zegt hij zelf tenminste.
Zoals bekend heeft Charlie Sheen HIV-AIDS. De bekende acteur liep al een jaar of twee rond met het virus voordat hij het publiekelijk toegaf. De reactie op dat nieuws was... niet te mals. Zo namen met name exen het hem kwalijk dat hij hen hier niet over geïnformeerd had, terwijl hij wel seks met ze had gehad.
Hoe dan ook, in de tussentijd doet Sheen er alles aan om AIDS-vrij te worden. Hij nam een tijdlang gewone medicijnen, waardoor het virus niet meer waarneembaar was in zijn bloed. Dit betekent niet dat hij genezen was, maar wel dat hij er in zijn dagelijks leven eigenlijk geen last van had.
Dat is: totdat hij een alternatieve genezer bezocht. Die man dwong Sheen namelijk om te stoppen met het nemen van zijn medicijnen. Het gevolg: het virus is wél waarneembaar in Sheens bloed. Hij is er dus hard op achteruit gegaan door de behandeling. Sindsdien laat hij zich weer normaal behandelen, wat meteen behoorlijk effectief blijkt te zijn.
Daarom heeft hij de dokter die hem behandelde flink bekritiseerd. Logisch, natuurlijk: de man speelde letterlijk met Sheens leven.
Die arts heeft opvallend genoeg een behoorlijk heftige verdediging: hij zou zichzelf namelijk geïnfecteerd hebben met Sheens bloed. Dat zegt de acteur zelf tenminste:

In the interview Sheen reveals that he has had a number of sessions with the mysterious doctor. According to Sheen, Chachoua was so confident that he had irradiated the virus from his system that he injected himself with the actors blood.

Het moge duidelijk zijn dat 'dokter' Chachoua een kwakzalver eersteklas is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten