Knettergekke linkse krant: 'We moeten veel minder aandacht geven aan terrorisme!'

Geen categoriemrt 27 2017, 11:00
Oh ja, dan gaat het probleem natuurlijk vanzelf weg!
Ah, de bekende struisvogeloptie is terug van weggeweest:

That is how we normally report the people who die by knifing in London each year, usually by those who are enraged or mentally deranged. Yet more are run down by cars. This is sad but not unusual. Some of those involved are Muslims. Of course it seems different when the attack is on an iconic site in central London, but that is merely how it seems.

What made Wednesday different was its instant subjection to an avalanche of supposition and speculation. This was a choice made by the media and political community, a choice to direct the view of a terrible incident entirely in one direction, even when nothing was known of its cause. Because it looked like a terrorist incident – albeit ham-fisted – and it was not initially known if it was a decoy, it was assumed to be such.

Volgens deze columnist van de linkse de Guardian was er dus veel te veel aandacht voor de vreselijke terreuraanslag in Londen. Je zou denken dat een columnist begrijpt dat zoiets aandacht moet krijgen, en flink ook, omdat het een vreselijk verhaal is én omdat het terreurgevaar nog lang niet geweken is, maar nee, meneer Simon Jenkins weet het beter. Door aandacht te geven aan terrorisme zorgen we namelijk alleen maar voor meer aanslagen. Als we allemaal braaf ons hoofd in het zand steken zal de terreur afnemen!
Het moge duidelijk zijn dat zo'n natuurlijk niet helemaal goed bij zijn hoofd is, maar helaas pakken linkse Nederlandse journalisten zijn talking points op en gaan ze ermee aan de haal:
https://twitter.com/chgroenhuijsen/status/846276347450273793
Die Groenhuijsen wordt met de dag gekker. Toen hij nog in Amerika woonde kon ik zijn bijdragen nog wel enigszins waarderen, maar tegenwoordig is hij echt helemaal van het padje. En dat mag zich dan nog 'journalist,' 'schrijver' en 'dagspreker' noemen ook.
In plaats van terrorisme te negeren stel ik voor dat we vanaf nu gewoon nooit meer een woord vuil maken aan Groenhuijsen en zijn knettergekke linkse vrienden. Komt hij op TV? Wegzappen. Is hij één van de sprekers bij een debat of een symposium? Gewoon niet op komen dagen of weglopen op het moment dat hij zijn mond open doet. Dit soort mensen vormen namelijk het échte gevaar voor de samenleving; door hun wegkijken zorgen ze ervoor dat terroristen juist alle ruimte krijgen om aanslagen te plegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten