Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

Geen categoriemrt 27 2017, 10:00
Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.
Net als je dacht dat het niet erger kon worden -- met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien -- doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze 'verlichte' boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:
Screen Shot 2017-03-27 at 10.53.47
"Val 'm aan waar je kan"? Dat lijkt mij een duidelijke oproep tot geweld. Heel gek, maar volgens mij is dat toch echt bij wet verboden. Waarom zit deze gek nog niet vast? Komt dat dan weer doordat hij links en politiekcorrect is, waardoor hij een beschermde status heeft? Of doen we net alsof deze oproep tot geweld 'figuurlijk' bedoeld is, dus dat hij het over "qua je mening geven" heeft?
En Van Muiswinkel was nog niet klaar. Later liet hij weten het volledig eens te zijn met de zwaar gestoorde Anne Fleur Dekker (ja, dat is dezelfde dame die een jankverhaal mocht ophangen bij het neprechtse Jalta.nl van eurofiel pur sang en Baudet-hater par excellence Joshua Livestro omdat ze een paar onvriendelijke berichtjes had ontvangen) toen die beweerde dat er een "stille burgeroorlog" gaande is in Nederland:
Screen Shot 2017-03-27 at 10.54.55
Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest en gevaarlijk was. Helaas kunnen we het ons niet veroorloven om hier lacherig over te doen. We hebben gezien met Pim Fortuyn waartoe dit soort linkse gekken in staat zijn.
Zieker dan dit wordt het niet. Het is te triest voor woorden, maar Baudet moet onderhand werkelijk op zijn tellen gaan passen; linkse haters hebben zichzelf ervan overtuigd dat er een "stille burgeroorlog" woedt in ons land en geven aan maar al te graag bereid te zijn om hem desnoods met geweld stil te slaan.
Zorgelijk, knettergek, totaal gestoord; het zijn slechts een paar termen die naar boven komen als je tweets van Baudet-hatend links leest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten