Kom in verweer tegen Erdogans regime, en bestook het Turkse consulaat met e-mails

Geen categorieapr 21 2016, 19:00
Het heeft lang genoeg geduurd: het wordt tijd om als Nederlanders ook in actie te komen tegen dictator Erdogan.
Te lang heeft het Westen toegekeken hoe de tiran Recep Tayyip Erdogan vanuit zijn zetel in Turkije half Europa probeert te besturen. Hij roept Turken in het buitenland op expres niet te integreren in hun nieuwe thuisland. Ook laat hij Duitse komieken vervolgen, en vanochtend sloeg deze halve gare nep-Sultan ook toe in Nederland. Erdogan wil immers dat Turken mensen die lelijke dingen over hem zeggen gaan verklikken bij het Turkse consulaat. Dit zijn mini-ambassades, en daar heb je er in Nederland twee van.
Deze nieuwe, pseudo-fascistische actie leidde tot golven van protest in de hele vrije wereld én de Turkse diaspora:

De Turkse Arbeidersvereniging in Nederland (HTIB) roept Turken in Nederland op het consulaat te bestoken met e-mails, met protesten tegen de oproep. De HTIB zegt dat de oproep 'doet denken aan de voetstappen van fascisme in Turkije'. ,,Dit soort rekbare uitingen en beschuldigingen horen niet thuis in een democratie of rechtsstaat.''

En weet je wat? Dat is eigenlijk best een goed idee van de Turkse Arbeidersvereniging in Nederland. Dus here we go! Wil jij ook de tijd van het Turkse consulaat verdoen door hun inbox helemaal te vullen met mailtjes waaruit blijkt dat je genoeg hebt van de dictator Erdogan? Goed nieuws, want dat kan. Het Turkse consulaat in Nederland heeft twee mailadressen:
Je hebt [email protected], voor het consulaat in Rotterdam. En [email protected], voor de afdeling Deventer. Het wordt tijd even wat e-mails te sturen naar die totalitaire malloten aldaar. Laat maar horen dat we helemaal klaar zijn met die Stasi-praktijken van Sultan (met de nadruk op 'sul') Erdogan.
Voor wie niet weet wat we Erdogan moeten schrijven, heb ik nog wel een tip: kan iemand hem vertellen dat hij het Turkse volk dient, en het niet dient te gebruiken als een slavenleger? Het wordt namelijk eens hoog tijd dat dat bij hem doordringt.
Dus: mailen naar [email protected] en [email protected]. Bring it!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten