Koningsdag: video van Alexia bewijst dat zij écht het grappigste prinsesje is

Koningsdag: video van Alexia bewijst dat zij écht het grappigste prinsesje is

Het was koud en prinses Alexia had er geen zin in, maar toch zette ze haar beste beentje voor. 

Koningsdag 2016 verliep rustig en zonder veel bijzonderheden. Dat had vooral te maken met het druilerige weer –  het was de koudste Konings- of Koninginnedag van de afgelopen 30 jaar. Weer of geen weer, bij Koningsdag hoort nu eenmaal een bezoek van de koninklijke familie aan een Nederlandse plaats. Dit jaar was dat Zwolle, en Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters genoten van het feest en de talloze enthousiaste mensen die hen toezwaaiden.

Als lid van de koninklijke familie hoor je dan natuurlijk vrolijk terug te zwaaien. Maar prinses Alexia had daar zo te zien niet heel veel zin in:

https://twitter.com/ehwald/status/725278474806661121

DJ Ehwald Rietveldt postte het filmpje gisteren op Twitter met het rake commentaar "Jeah. Whatever." – exact de woorden die Alexia waarschijnlijk in haar hoofd had op het moment dat de beelden werden gemaakt. Sindsdien is het filmpje volledig viraal gegaan, en de reacties zijn enthousiast.

Alexia laat zien dat ze gewoon écht is. Na zo'n hele ochtend in Zwolle, is ze gewoon klaar met het gedoe. Dat het zwaaien dan ook met tegenzin gebeurt, is duidelijk te zien. Schattig, toch? Leuk dat onze prinsesjes gewoon normale meisjes zijn, en niet worden gedwongen om de hele dag met een neplach op hun gezicht rond te lopen. Het is helemaal niet gek dat je als jong meisje na een tijdje wel klaar bent met het koningsdaggebeuren. Daarnaast zijn deze beelden ook gewoon grappig: de mimiek van Alexia spreekt boekdelen over hoe ze er werkelijk over denkt.

Wat hebben we toch een leuke koninklijke familie!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties