Zo traint Hamas nieuwe terroristen: Palestijnse kinderen steken Joden neer in ziek toneelstuk

Geen categorieapr 28 2016, 13:00
Walgelijker kan niet: jonge Palestijnse kinderen worden geïndoctrineerd door Hamas om jihad te voeren.
Heb je je weleens afgevraagd waarom het conflict tussen Israël en de Palestijnen nog niet is opgelost? Nieuwe beelden van de tv-zender van Hamas geven het antwoord op die vraag. Tijdens een festival in Gaza deze week droegen Palestijnse kinderen militaire outfits, speelgoedmessen en -geweren, en speelden ze na hoe ze Israëli's willen aanvallen.
Screen-Shot-2016-04-27-at-1.17.35-AM-e1461708670514
Het terrorisme verheerlijkende "festival" werd vertoond op de "culturele" tv-zender van Hamas, die in Gaza en de Westelijke Jordaanoever wordt uitgezonden. In een deel van het bizarre toneelstuk is te zien hoe een jong meisje Israëlische soldaten probeert neer te steken met een mes. Ze wordt neergeschoten, waarna andere kleine meisjes naar haar "lijk" toe rennen.

"Wees niet boos op haar," zegt een stem door de luidspreker. "Ze is jullie bloed, jullie vlees en jullie eer."

https://www.youtube.com/watch?v=4QRYCXm42Wg
Dan is te zien hoe een jongetje, verkleed als een Palestijnse sluipschutter, de soldaten neerschiet.

"Hoera! De sniper is gearriveerd!"

Geloof het of niet: dit toneelstuk vond plaats in het kader van het "Palestina Festival voor Kinderen en Educatie". Het verheerlijken van de jihad tegen Joden is integraal onderdeel van de opvoeding van veel Palestijnse kinderen. Geen wonder dat ze aanslagen willen plegen op Israëli's als ze wat ouder zijn.
Israël eist van de Palestijnse Autoriteit dat deze harder optreedt tegen geweldsoproepen en het verheerlijken van aanslagen – dit soort uitzendingen wordt gezien als een belangrijke steunpilaar voor terroristische groeperingen. De Palestijnse Autoriteit belooft al jaren beterschap, maar concrete maatregelen blijven uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten