Barbaars en onmenselijk: ISIS stenigt vier mannen na vermeend 'overspel'

Geen categoriejun 19 2016, 20:00
ISIS toont zich - voor de verandering- van haar gruwelijkste kant.
Schokkende foto's uit het kalifaat vandaag, waar de demonen van terreurgroep ISIS hun primitieve vorm van rechtspraak weer eens toegepast hebben. Vier mannen die beschuldigd werden van overspel, zijn in Irak gestenigd voor hun vermeende daad.
De mannen zijn veroordeeld volgens de islamitische variant van het snelrecht: de Sharia. Van echte bewijslast is daar uiteraard geen sprake, waardoor de kans groot is dat deze mannen onschuldig veroordeeld zijn. Het is goed mogelijk dat iemand in het dorp het gewoon op hen had voorzien, en dit wel een mooie manier vond om met zijn vijanden af te rekenen. Deze dooddoener had het laatste woord over hun vreselijke lot:
Stenigen_3
Maar wat deze mannen dan ook wel of niet gedaan hebben, de misdaad die de beulen hierbij gepleegd hebben, is vele malen groter. Let ook vooral op het grote aantal kinderen dat toekijkt: hoe kunnen deze jonge mensen ooit degelijk opgroeien als ze al zo vroeg met zoveel geweld in aanraking komen? Echt een verloren generatie, waarvan het maar de vraag is of ze ooit - zelfs wanneer ISIS verdreven is - normaal zullen kunnen meedraaien in de samenleving.
Maar goed, de directe slachtoffers waren hier natuurlijk de mannen die onder zeer verdachte omstandigheden veroordeeld zijn. Één van de mannen wilde nog bidden voor zijn steniging, maar zelfs dat mocht hij, zoals te zien in deze foto, niet in rust doen.
Stenigen_2
Wat zich daarna voltrokken zou hebben, is een schouwspel van onmetelijke wreedheden. Alle aanwezige militanten mogen stenen pakken om deze vervolgens naar de veroordeelden te gooien, waarbij het de kunst is om het slachtoffer zo lang mogelijk met de vreselijkste pijn in leven te houden, totdat ze het welletjes vinden en de schedel opensmijten. Heerlijk.
En bedenk je wel: als de vreemdgaande mannen hier als zo behandeld zijn, dan wil ik niet weten wat ze met de vrouwen in kwestie gedaan hebben... Onderstaande video toont wat de ISIS-beulen met een andere vrouw deden, alvorens haar te stenigen (dat laatste toont de video - gelukkig - niet).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten