Sabia viert lachend haar verjaardag, maar schijn bedriegt...

Sabia viert lachend haar verjaardag, maar schijn bedriegt...

Sabia is gisteren 38 geworden, maar een zorgeloze verjaardag was het niet.

Sabia Engizek, van harte gefeliciteerd! Gisteren werd Sabia 38, maar zoveel jaren zou je haar niet geven. Maar haar stralende uiterlijk en blinkende glimlach kunnen niet verhullen dat Sabia gebukt gaat onder grote zorgen. Ze woont nog steeds in de villa in Hamburg waar ze ooit samenwoonde met Rafael van der Vaart. Die betaalt nog steeds de huur, ondanks dat hij en Sabia al lange tijd uit elkaar zijn. Een goeie deal voor Sabia, die zelf geen cent te makken heeft.

Maar helaas voor Sabia komt aan alles een einde, ook aan haar gunstige woonsituatie. Het huurcontract van de villa loopt namelijk over een paar maanden af, en dan zal ze toch echt zelf op zoek moeten naar een betaalbare woning voor haarzelf, haar twee kinderen en hond Jacob. Achter de lach van Sabia gaan dus grote zorgen schuil – eindigt ze straks in een tweekamerflat in een ongure buurt?

Toch probeerde de voormalige voetbalvrouw er het beste van te maken op haar verjaardagsfeestje:

https://www.instagram.com/p/BDnDTSUuFgA/?taken-by=sabia_boulahrouz

Taart, kaarsjes, slingers... En een selfie met de hond!

https://www.instagram.com/p/BDoU55aOFmV/?taken-by=sabia_boulahrouz

Hopelijk houdt Sabia ondanks die donkere wolken die boven haar opdoemen, de moed erin. In zo'n situatie is het belangrijk om de hoop niet te laten varen, maar juist positief je problemen aan te pakken. Sabia zal vast leukere verjaardagen hebben gehad, maar ze heeft ook genoeg ervaring met problemen – dus dit varkentje zal ze ook wel kunnen wassen. Maar het leven wordt er voor Sabia de komende tijd zeker niet makkelijker op...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties