Laffe minkukel besteelt browniewinkel die gerund wordt door personeel met het syndroom van Down

Geen categorieaug 20 2018, 19:00
Een Goudse browniewinkel is gisteren beroofd door een gewetenloze boef. De shop, die wordt bestierd door bakkers met het syndroom van Down, moet het vandaag zonder enkele persoonlijke bezittingen en een laptop stellen. Het personeel reageert op Facebook erg aangeslagen en verdrietig.
https://www.facebook.com/browniesanddowniesgouda/posts/908406136014614
Wie z'n inkomen bij elkaar scharrelt door te stelen, is een lafhartige dief. Maar wie vervolgens steelt van de allerzwaksten in de samenleving, is al helemaal het zonlicht en de frisse lucht die hem omgeven niet waard. Wat mij betreft voeren we de goelag in voor types die zich schuldig maken aan laffe berovingen zoals onderstaande. Want zeg nou zelf: wie haalt het nu weer in zijn botte kop om te gaan stelen van verstandelijk gehandicapte mensen? Dan ben je toch het laagste van het laagste?

"Het filiaal van Brownies & DownieS in Gouda heeft te maken gehad met een inbraak. Een laptop en andere waardevolle spullen zijn meegenomen uit het kantoor toen een medewerker klanten aan het bedienen was.

Het personeel laat zich ondanks de nare ervaring niet gek maken ‘door een stel droeftoeters zonder gevoel in hun donder’, is te lezen op de Facebookpagina van het filiaal."

Jammer genoeg woon ik niet in Gouda, anders zou ik deze week zeker tijd vrij maken om hier een hapje te komen eten. Winkels zoals dezen tonen aan dat mensen met een 'labeltje' prima volwaardig kunnen meedraaien in de grote boze buitenwereld. Dat gestaalde criminelen dat vervolgens proberen af te breken is zó ontzettend laf, dat het haast met geen pen te beschrijven is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten