Lees hier hoe je een huilende baby binnen een paar seconden stil krijgt. Succes gegarandeerd.

Geen categoriesep 16 2016, 19:00
Hartverscheurend is het als je pasgeboren baby maar niet op houdt met huilen en jij alles al hebt geprobeerd om je baby stil te krijgen, maar niets lijkt te werken. Gelukkig heeft deze kinderarts een geweldige tip voor je.
Zoals elke ouder weet, is het huilen van je baby een van de vreselijkste en frustrerende geluiden op de wereld. Aangezien pasgeboren baby's niet kunnen praten, althans niet op een manier die voor ons begrijpelijk is, kan het ontzettend moeilijk zijn om te achterhalen wat er met je kind aan de hand is.
Soms helpt het om je baby te verschonen, een flesje te geven, ze in slaap te wiegen of ze even te helpen om een boertje te laten. Maar er zijn ook momenten waarop werkelijk niets lijkt te werken. Mocht jij jezelf hierin herkennen: wees gerust. Er is een man die je hierbij kan helpen.
Dokter Robert Hamilton is een kinderarts met meer dan 30 jaar ervaring in het omgaan met huilende baby's. Met de jaren heeft dokter Hamilton een perfecte manier gevonden om een huilende baby binnen een paar seconden stil te krijgen. Het klinkt te mooi voor woorden niet waar?
Dokter Hamilton zijn techniek is als volgt: hij houdt de baby zo vast, zodat ze een beetje naar voren gebogen hangt. Hun armpjes worden dan tegen hun borst over elkaar heen geslagen. In de video kun je precies zien hoe hij dit doet. Je zult zien dat de baby's vrijwel meteen stoppen met huilen en bij sommigen is zelfs een kleine glimlach zichtbaar.
Ben jij een ouder met chronisch slaaptekort omdat je hebt te dealen met een huilende baby midden in de nacht? Of ken jij misschien zo iemand? Dan zal deze tip jou of je kennis, gegarandeerd helpen om in ieder geval even verlost te zijn van het onophoudelijke gesnik.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten