Knettergekke staatssecretaris Dijksma (PvdA natuurlijk) vindt 200 miljard euro voor 'klimaat' een geweldig 'goed plan'

Knettergekke staatssecretaris Dijksma (PvdA natuurlijk) vindt 200 miljard euro voor 'klimaat' een geweldig 'goed plan'

Zo ziek is de PvdA dus. Terwijl de belastingbetaler al jaren dagelijks moet knokken om het hoofd boven water te houden zegt staatssecretaris Sharon Dijksma, dat ze het een heel "goed plan" vindt om 200 miljard euro extra uit te geven aan klimaatverandering. Of, beter gezegd, om dat tegen te gaan.

Kunnen we de PvdA niet gewoon afschaffen?

200 miljard euro extra om de klimaatdoelstellingen te halen is een goed plan. Dat zegt staatssecretaris Sharon Dijksma van Milieu.

Die 200 miljard is volgens onderzoeksbureau McKinsey nodig omdat het tempo van de Co2-reductie in Nederland te laag ligt. De afgelopen jaren was die gemiddeld 0,7 procent per jaar. Dat moet 2 procent per jaar worden.

'Dat vind ik op zich een heel goed idee', zegt Dijksma tegen verslaggever Jaap Jansen.

Ja, zegt ze, daar kunnen we best heel veel euro's aan uitgeven. Natuurlijk allemaal op kosten van de belastingbetaler die nu al krom ligt om voor zijn gezin te zorgen. "'We hebben in het klimaatverdrag van Parijs afgesproken dat we uiterlijk in 2050 80 tot 95 procent minder Co2 uitstoten. Dat is een behoorlijke opgave, maar we moeten het wel gaan doen. Uit het McKinsey-rapport blijkt dat dit zeker haalbaar is, maar niet gemakkelijk," aldus de wereldvreemde staatssecretaris.

Dit is echt crimineel. Uit steeds meer onderzoek blijkt dat door mensen veroorzaakt klimaatverandering een enorme mythe is. Zoals John Coleman, de macht achter de Weather Channel, vorig jaar uitlegde:

"The ocean is not rising significantly. The polar ice is increasing, not melting away. Polar Bears are increasing in number. Heat waves have actually diminished, not increased. There is not an uptick in the number or strength of storms (in fact storms are diminishing). I have studied this topic seriously for years. It has become a political and environment agenda item, but the science is not valid."

Ik vertaal het maar even ten behoeve van onze linkse vrienden die mogelijkerwijs wat moeite met Engels hebben:

"De oceanen stijgen neit significant. Het ijs op de noordpool neemt toe, het smelt niet weg. Er zijn tegenwoordig meer ijsberen dan voorheen. Er zijn tegenwoordig minder hittegolven, niet meer. Er is geen toename in het aantal stormen of de kracht ervan (in feite is er zelfs een lichte daling. Ik heb dit onderwerp nu al jaren serieus bestudeerd. Het is een belangrijk politiek en milieu-item, maar de wetenschap erachter klopt van geen kant."

Mevrouw Dijksma wil dus 200 miljard euro extra (!) uitgeven aan de bestrijding van een probleem dat alleen bestaat in de fantasieën van de linksmensch bestaat. En als wij ons daar tegen wagen te verzetten zet ze ons ongetwijfeld weg als een stel racisten dat hun medemens haat.

Laten we er in maart alsjeblieft voor zorgen dat deze vrouw -- en haar hele partij! -- op zoek kan naar een carrière buiten de politiek, of in ieder geval buiten het kabinet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties