Leraar dwingt een leerling om de telefoon op te nemen op luidsprekerstand, maar dan krijgt hij direct spijt

Geen categorieapr 02 2016, 10:00
Dat was het meest pijnlijke telefoongesprek ooit.
Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je zit in de klas te luisteren naar je leraar, en plotseling gaat er een telefoon af. Iedereen kijkt vlug om zich heen: "dat is toch niet mijn telefoon?" en na een korte onderbreking gaat de leraar weer verder met zijn verhaal.
Deze docent vond het wel mooi geweest met die continue onderbrekingen van telefoons tijdens zijn les. Zijn regel? Je zet je telefoon op stil. Als hij tóch afgaat, moet je hem verplicht opnemen... Maar dan wel op de luidspreker, zodat iedereen kan meeluisteren met je gesprek. Dat zal die leerlingen een lesje leren! Niemand vindt het immers fijn als je hele klas (inclusief de leraar) kan meeluisteren met je gesprek.
En in het geval van dit gesprek, gaat dat wel heel erg ver. De leerling neemt op, en ze blijkt Kevin aan de lijn te hebben – van de zwangerschapskliniek. Hij heeft "goed nieuws", ze is namelijk zwanger!
https://www.youtube.com/watch?v=R9rymEWJX38
Ai... Niet bepaald een gesprek dat je wilt hebben waar iedereen bij is! Als de leraar doorheeft wat er gaande is, zegt hij direct dat ze de telefoon mag ophangen, maar het zwangerschapscentrum blijft aan de lijn en het gesprek gaat van ongemakkelijk tot extreem gênant:

"Ik weet dat je hebt verteld dat de vader niet meer betrokken is, maar maak je geen zorgen! We blijven contact met je houden."

De leerling hangt op, en de docent biedt direct zijn excuses aan. Dit was echt niet de bedoeling van zijn nieuwe regel... Dan komt de leerling met het beste antwoord ooit:

"Het geeft niet, ik verwachtte dit al een tijdje. Ik weet de naam van de baby al. April, April Fools!"

Oftewel: 1 april! Dit is toch wel echt de beste 1 aprilgrap die ik dit jaar heb gezien, en de leraar gaat dan ook helemaal stuk. Perfect!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten