Leugenpresident Trump slaat nu helemaal door, gelooft klimaatrapport van eigen regering en wetenschappers niet

Geen categorienov 27 2018, 9:00
Eén van de meest leugenachtige mensen die momenteel in de politiek zit, Donald Trump, heeft gisteren zelfs voor zijn doen een nieuw dieptepunt bereikt. Zijn eigen regering heeft met behulp van maar liefst 300 wetenschappers een rapport uitgebracht waarin staat dat de klimaatverandering van de aarde verwoestende gevolgen zal hebben als er niet tegen opgetreden wordt. Trump veegt doodleuk z'n achterste af met het onderzoek en stelt domweg: "Ik geloof het niet!"
Dat Donald Trump niet in z'n eerste leugentje gestikt is, weten we al sinds hij gedwongen was die hele birther-onzin over de voormalige president Barack Obama te staken. Als president is Trump in razend tempo doorgegaan met het verkondigen van de ene onwaarheid na de volgende leugen. Hij liegt en bedreigt over z'n eigen beleid, over de Democraten en zelfs affaires met porno-actrices die hij heeft afbetaald blijft hij stug ontkennen. De waarheid ontkennen is voor Trump net zo natuurlijk als ademen.
Die tweede natuur van de Witte Huisbewoner zagen we gisteren weer eens in volle glorie, toen bekend werd dat nota bene zijn eigen regering een rapport heeft uitgebracht waarin wordt gewaarschuwd voor grote gevolgen inzake klimaatverandering als het tij niet spoedig gekeerd wordt. Trump heeft niet eens het hele rapport gelezen, maar stelt botweg: "Ik geloof het niet." Alsof wetenschap een kwestie is van wat je aangenaam vindt om te geloven of niet. Maar ja, Trump leeft dan ook niet in de Verenigde Staten maar in een fictie Lalaland waarin hij zelf bepaalt wat de natuurkundige wetten zijn.

"Trump werd bij het Witte Huis door verslaggevers gevraagd naar zijn mening over het rapport dat meldt dat ongecontroleerde klimaatverandering desastreus zal zijn voor de Amerikaanse economie. De president was duidelijk. ,,Ik geloof het niet’’, zei hij. Hij had een deel van het rapport wel gelezen.

Het rapport is geschreven door dertien regeringsinstanties en 300 internationale wetenschappers werkten eraan mee. In het onderzoek wordt gesteld dat de opwarming van de aarde een schadepost van honderden miljarden dollars zal veroorzaken."

Zou het geen kosmische gerechtigheid zijn als er binnenkort een door de klimaatverandering opgelaaide plaatselijke tsunami dat hele aftandse Florida-resort Mar-a-Lago wegspoelt? Wellicht dat Trump dan éíndelijk eens de feiten onder ogen moet gaan zien.
P.S. Voor iedereen die nu gaat janken dat DDS links is geworden omdat we Trump op de korrel nemen, doe de wereld een lol en delete yourself. De waarheid is immers niet links of rechts, maar gewoon zoals-ie is. En zelfs een kind kan zien dat de 'MAGA-man' er z'n achterste mee afveegt. Tabee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten