Lil' Kleine opnieuw onder vuur: 'Geeft Jaimie Vaes slechts €60 boodschappengeld, vrienden moeten bijpinnen'

Lil' Kleine opnieuw onder vuur: 'Geeft Jaimie Vaes slechts €60 boodschappengeld, vrienden moeten bijpinnen'

Lil' Kleine doet net alsof hij heel stoer is, maar eigenlijk is hij een zielig crimineeltje. Bron: Lil' Kleine / Instagram.

Na zijn arrestatie op Ibiza lijkt rapper Lil' Kleine terechtgekomen in een maalstroom van negatieve berichtgeving. Niet alleen zijn potentiële losse handjes liggen onder vuur, maar ook zijn "wrekkige" gedrag wordt nu onder de loep genomen. Bij Mediacourant schrijven bekenden van Jorik Scholten en zijn vriendin Jaimie Vaes dat ondanks de reputatie van de muzikant als big spender hij eigenlijk de hand op de knip houdt.

Dat zou zelf zulke grote vormen aannemen, dat hij weigert te betalen bij etentjes of avondjes uit. Maar het gedrag van Kleine zou zich ook richten op Jaimie Vaes. Het Instagram-model zou geen eigen financiële middelen meer hebben, en volledig afhankelijk gemaakt zijn van Scholten.

Eén vriendin omschrijft de situatie als volgt: "[Jaimie] kan helemaal niks zonder Jorik. Ze heeft geen eigen rekening of een eigen pinpas," en: "Voor boodschappen krijgt ze contant af en toe 60 euro mee. Ik heb een keer 30 euro bijgepind voor haar."

Toch bracht de dag ook nog wat goed nieuws voor Scholten: FunX heeft aangekondigd zijn muziek weer te zullen draaien op het NPO-radiostation. Nu de aanklacht tegen de hiphopper gesponeerd is, zien zij geen reden meer om hem te weren van de luchtgolven.

Lees meer over:
lil kleine

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties