FelixWoudenberg YouTube

'Links-inclusieve' elite (ANTIFA!) wil 'verbinden' en gaat dus demonstreren TEGEN de Partij voor de VRIJHEID!

Geen categoriejan 10 2021, 15:00
Het is weer 'feest' vandaag, want de Antifa trekt weer door de meest inclusieve hoofdstad ter wereld! Op precies dit tijdstip (15.00 uur) is er in Amsterdam een protest begonnen tegen het fascisme, of om in links-inclusieve termen te spreken: Een gezamenlijk protest van GroenLinks, SP, PvdA, D66 en Antifa tegen de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders. Zucht.
Eigenlijk zou het Grote Antifascisme Protest plaatsvinden op het Amsterdamse Museumplein, maar na het uit de hand gelopen Black Lives Matter-protest lijkt zelfs Femke Halsema een klein beetje tot inzicht te zijn gekomen en heeft ze het protest verplaatst naar het Westerpark. Er mogen dan ook maar maximaal vijfhonderd demonstranten aanwezig zijn, maar gezien het druilerige weer is het nog afwachten of ze die 500 überhaupt gaan halen.
Zelf denkt de organisatie van het protest dat er minimaal 200 mensen op af zullen komen. Waarom ze overigens opeens een demonstratie tegen fascisme hebben gepland is en blijft een raadsel, want echt aanleiding daarvoor is er momenteel niet in Nederland. Of zal het dan echt te maken hebben met de PVV die onlangs een snoeihard (en op sommige punten juist zelfs Antifa-linksig) partijprogramma heeft gepresenteerd?
Update:

'De creativiteit heeft toeslagen!'

'Wat een drukte, maar niet heus. De 1.5-meter afstand lijkt dan wel weer netjes in acht te worden genomen.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten