Links woedend na historische zege Forum voor Democratie: "Wat erg!" "Racist!" "Poeplucht!"

Geen categoriemrt 21 2019, 10:00
Ach, wat zielig toch zeg.
Je zou bijna medelijden krijgen met links, nietwaar? Kijk maar eens naar deze tweets van boze linkse twitteraars, die het niet kunnen verkroppen dat Forum voor Democratie gisteren officieel de grootste partij van het land geworden is:
[caption id="attachment_222622" align="alignnone" width="300"]Boze linkse twitteraars. Afbeelding via Karin Stuivenberg op Facebook. Boze linkse twitteraars. Afbeelding via Karin Stuivenberg op Facebook.[/caption]
"Wakker... Kijk naar definitieve uitslag PS2019 en wil weer slapen en voorlopig niet meer wakker worden... wat erg" schrijft ene Sven Hijdra.
Ideologie-genoot Karin Donkers denkt er net zo over, maar is vooral woest op de Nederlandse kiezer:

"Al die mensen die de afgelopen weken campagne hebben gevoerd, programma uitgelegd, folders hebben uitgedeeld in weer en wind. En dan verliezen van een partij waarvan we [het] programma en kandidaten in provincies niet eens kennen. Hoe triest is het dan gesteld met Nederland?"

Ach ja. Lekker janken, Karin.
Volgens links-gekkie Marco Derksen moeten "Britten zich destijds ook [zo] hebben gevoeld toen ze wakker werden de ochtend na het Brexit-referendum." In zijn eigen zouden "de Britten" toen dus ziek en misselijk geweest moeten zijn. Hilarisch, zeker als je beseft dat een meerderheid van de Britten nog altijd ferm achter Brexit staat en zelfs een no deal steunt.
Een andere twitteraar, @RubenSnippe, doet er nog een schepje bovenop:

"Normaal gesproken is het fijn wakker worden op 21 maart. Nu overheerst een bruine poeplucht de geur van de ontluikende lente."

Ach gossie.
Maar de uitsmijter komt van ene Rebekka Timmer, die de verkiezingsuitslag maar weer eens aangrijpt om FVD (en daarmee dus Nederland) van... racisme te beschuldigen. Jawel:

"Baudet maakt van zijn overwinningsspeech een ode aan de etno-culturele superieuriteit die hij toedicht aan het witte Nederlandse volk. Prijst nog even de koloniale tijd, en daarmee de genocide op niet-witte mensen en de slavernij. Welke andere definitie van 'racist' heb je nodig?"

Met andere woorden: Baudet is een racist omdat hij de vaderlandse geschiedenis in ere houdt. Zo triest, zo extreem, zo Nederland-hatend is links tegenwoordig.
Maar goed, gelukkig hoeven we ons daar vandaag even géén zorgen over te maken. In plaats daarvan kunnen we vandaag juist lachen om zoveel linkse gekkigheid, verdriet en woede.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten