Linkse activisten kondigen aan: 'We gaan PVV-kiezers trollen op DDS en GeenStijl!'

Linkse activisten kondigen aan: 'We gaan PVV-kiezers trollen op DDS en GeenStijl!'

Yes, nóg meer progressieve trollen om te bannen!

Het mediakartel ziet zijn al zijn online dromen werkelijkheid worden: een groep politiekcorrecte Amsterdammers heeft zich verenigd met het doel om eens lekker te gaan trollen op "rechtse online fora." Daarbij richten ze zich, aldus het Parool, eerst en vooral op De Dagelijkse Standaard en GeenStijl:

De activisten willen voorkomen dat de PVV op 15 maart aan de macht komt.

Daarom komen ze in de aanloop naar de verkiezingen elke avond bijeen op de Plantage Middenlaan om online hun tegenstanders te ontmoeten. Op 'rechtse' fora als GeenStijl en De Dagelijkse Standaard treden zij op als 'verstandige reageerders'.

Het linkse GoedVolk hoopt dat "duizenden mensen" zich aansluiten bij de trolbeweging die als enige doel heeft om de commentsecties van rechtse websites te ontregelen. Omdat linkse reageerders volstrekt achterlijk zijn heeft de 'organisatie' een "handleiding" opgesteld (ja, echt waar) met "voorbeeldargumenten," een analyse van "de PVV-kiezer" (dat wordt lastig, PVV-kiezers komen uit alle geledingen van de bevolking) en "feiten over Nederland." Met dat laatste bedoelen ze natuurlijk linkse, politiekcorrecte talking points die ook te pas en te onpas herhaald worden door D66 en de PvdA.

Operatie Libero komt oorspronkelijk uit Zwitserland, maar zoals elke progressieve organisatie gaan ze nu dus ook internationaal. Olaf Paulus, woordvoerder van Operatie Libero, beweert vervolgens met droge ogen dat hij en zijn vrienden "liberaal" zijn, wat natuurlijk een leugen pur sang is:

"Wat ons internationaal verbindt is het liberalisme. Wij geloven dat je vrij moet kunnen zijn als individu."

Nee Olaf, wat jullie internationaal verbindt is het socialisme. Een liberaal zou zich namelijk ook -- of eerst en vooral -- op partijen als de SP, GroenLinks en de PvdA richten; partijen die willen dat de overheid ontstellend groot en machtig is en dat individuele rechten als het recht op eigendom niet meer bestaan. De reden dat jullie dat niet doen is dat jullie socialistisch zijn.

Hilarisch genoeg beweert deze meneer dat de linkse trollen niet echt trollen zijn omdat ze hun eigen naam zullen gebruiken. Nou ja, meestal. Denkt 'ie. Hij weet het niet zeker, maar hij hoopt het wel.

Maar je kunt natuurlijk ook best trollen onder je eigen naam. Kijk maar op Facebook. Daar gebeurt dat dagelijks.

Helaas heb ik slecht nieuws voor deze types: websites als De Dagelijkse Standaard en GeenStijl maken nogal "liberaal" gebruik van de ban-knop. Er zijn allerlei manieren voor website-eigenaren om vervelende reageerders te bannen. Natuurlijk kun je daar aan ontkomen door gebruik te maken van allerlei trucjes, maar daar gaat uiteindelijk zoveel tijd in zitten dat je er fulltime bezig mee moet zijn. Het zal Paulus verbazen, maar de meeste mensen hebben gewoon een baan en hebben daar dus helemaal geen tijd voor.

Kortom, deze actie is heel leuk bedacht (eigenlijk niet natuurlijk), maar ik kan deze linkse trollen nu al verzekeren dat het niet gaat werken. Wij gaan jullie namelijk gewoon lekker bannen, en dat doen we elke keer met een heel brede glimlach op het gezicht. Dat is onze hobby, eigenlijk: linkse trollen naar de online versie van Siberië sturen.

Kusje!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer